FOTO Actori care şi-au schimbat aspectul pentru filmele în care au jucat. Jim Carrey este de nerecunoscut!

7 jim carrey jpg jpeg

Pentru rolurile importante, pe lângă talent, actorii trebuie să dea dovadă şi de mult curaj. Iată o parte dintre starurile de la Hollywood care s-au transformat fizic, de dragul meseriei!

Meseria de actor vine la pachet cu numeroase avantaje, dar şi cu dezavantaje. Pe de o parte te poţi bucura de succes şi poţi cunoaşte mulţi oameni importanţi, însă pe cealaltă parte poţi fi pus în faţa multor lucruri provocatoare. Producătorii îţi pot cere să slăbeşti sau să te îngraşi câteva kilograme bune, să te muţi din oraşul tău preferat sau să îţi schimbi total look-ul, sacrificii pe care nu mulţi le-ar face. Află din rândurile de mai jos la ce transformări au fost supuşi actori precum: Halle Berry, Cameron Diaz, Blake Lively, Willem Dafoe şi Jim Carrey.

Halle Berry

În filmul „Cloud Atlas, 2012‟ („Atlasul Norilor‟), Halle Berry a atins performanţa de a interpreta 6 roluri diferite (Jocasta Ayrs, Luisa Rey, Dr. Ovid, Meronym, Native Woman şi Indian Party Guest). Actriţa a purtat un machiaj atât de profesionist, încât cu greu o puteai recunoaşte, în special în interpretarea rolului Dr. Ovid (vezi prima fotografie din galerie!): „Adevăratul test a fost când fiica mea a văzut toate costumele, ea le-a iubit pe toate, dar când am venit într-o zi îmbrăcată precum Dr. Ovid totul i s-a părut foarte ciudat, nu m-a recunoscut probabil din cauza ochiului‟, a declarat actriţa, potrivit ew.com.

Cameron Diaz

Actriţa a trebuit să îşi schimbe destul de mult înfăţişarea pentru a intra în pielea personajului Lotte Schwartz, din filmul „Being John Malkovich‟,1999 („În mintea lui John Malkovich‟). Deşi a fost un rol greu de interpretat, actriţa a avut mare succes, aceasta fiind nominalizată la premiile BAFTA, la premiile ACCA şi la premiile Chlotrudis, pentru „cea mai bună interepretare a unei actriţe într-un rol secundar‟ şi la premiile American Comedy Awards pentru „cea mai amuzantă actriţă‟. 

Blake Lively

Deşi suntem obişnuiţi cu look-ul său elegant, cu părul lung, blond şi cu machiajul irezistibil, pentru rolul din „The Rhythm Section, 2020‟ („Ritmul răzbunării‟), Blake Lively a renunţat total la acest aspect. Ea a interpretat-o pe Stephanie Patrick, o femeie aflată pe urmele celor care au planificat un accident aviatic, în urma căruia familia ei a murit. În rolul lui Stephanie, o putem vedea pe actriţă cu părul scurt, brunet, având un look băieţesc.

Willem Dafoe

Actorul l-a interpretat pe vampirul Max Schreck în filmul „Shadow of the Vampire, 2020‟ („Umbra vampirului‟), un documentar fictiv despre vampirul Nosferatu. Pentru acest rol, Willem a fost nominalizat la Oscar pentru „cel mai bun actor în rol secundar‟ şi datorită echipei de producţie, care a contribuit la transformarea actorilor, filmul a fost nominalizat la Oscar şi pentru cel mai bun machiaj.

Jim Carrey

Actorul de comedie, Jim Carrey, se pricepe la transformarea sa în personaje diferite. De exemplu, el şi-a schimbat total aspectul pentru „A Series of Unfortunate Events‟ („O serie de evenimente nefericite‟), unde îl interpretează pe maleficul conte Olaf (vezi ultima fotografie din galerie!). Filmul, lansat în anul 2017, face parte dintr-o serie de romane pentru copii adaptate pentru marile ecrane. Acţiunea se concentrează pe orfanii Baudelaire, care se confruntă cu necazuri şi au de-a face cu maleficul Conte Olaf (Jim Carrey), în încercarea de a le descoperi secretele.

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock 



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg