FOTO Andra a împlinit 34 de ani. Iată cum şi-a sărbătorit ziua la piscină, în compania familiei şi a prietenilor

1 andra zi de nastere 34 de ani jpg jpeg

Andra a organizat o petrecere restrânsă, dar cu multe surprinze frumoase pentru invitaţi şi copiii lor. La împlinirea celor 34 de ani, ea a fost înconjurată de familie şi de prietenii apropiaţi.

Pe 23 august, Andra a primit mii de felicitări din partea fanilor şi a multor vedete din showbiz,  însă cele mai dulci mesaje au venit din partea apropiaţilor. Artista cu greu şi-a putut stăpâni lacrimili când micuţa Eva i-a spus ,,la mulţi ani”, la primele ore ale dimineţii. Andra a ţinut să împărtăşească acest moment şi cu fanii, postând imaginile video pe Instagram.

,,Când e ziua mea îmi aduc aminte ce repede trece timpul şi ce important este să ne bucurăm în fiecare zi de ceea ce simţim şi ni se întâmplă! Vă urez şi vouă să aveţi clipe în care să vă minunaţi de frumuseţea vieţii, să iubiţi şi să fiţi iubiţi.”, a scris artista pe reţeaua de socializare.

La petrecerea, care s-a ţinut în curtea casei lor, nu au lipsit rudele şi prietenii apropiaţi, dar şi finii Pepe şi Raluca. Printre invitaţii care au întreţinut atmosfera de petrecere s-au aflat  Magicianul Radu Tudor şi barbanul Valentin Luca.  Ei i-au distrat pe copii cu tot felul de show-uri amuzante.

La un moment dat, Andra le-a provocat pe doamnele prezente la petrecere să danseze împreună cu ea pe ritmurile melodiei  Jerusalema, devenită virală pe Internet. ,,E mai greu ca la horă”, spunea Andra, arătându-le paşii.

Şi ca la orice petrecere, nu puteau lipsi mâncărurile alese. Familia Mărunţă a ales să încingă grătarul în curte, care a fost preparat ca la carte de Chef Orlando Zaharia. Andra a avut parte şi de un tort spectaculos, împodobit cu smochine şi fructe de pădure.

Mai citeşte şi: Jojo şi Paul Ipate, vacanţă în Grecia. Cu ce ţinute s-a făcut remarcată actriţa pe plajă

Sursa foto: Instagram/ andra, pepe, ralucapascu1991, magicianul_robert_tudor



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg