FOTO „Cea mai elegantă femeie din lume” își împarte soțul cu alte două soții

Este soția oficială a fostului Emir al Quatarului, iar Șeica Moza bint Nasser Al-Missned știe cum să atragă toate privirile asupra ei.

image

Are 63 de ani, dar, datorită operațiilor estetice efectuate și-a stilului său vestimentar ireproșabil, arată cu mult mai tânără. Este înaltă, elegantă și una dintre cele trei soții ale Șeicului Hamad Bin Khalifa Al Thani. La nunta recentă a Prințului moștenitor al Iordanului, Hussein, cu Rajwa Al Saif, a strălucit printre toți invitații de seamă.

Șeica Moza a purtat două ținute Valentino la evenimentul regal de pe 1 iunie – o haină somptuoasă roz cu negru pentru ceremonie și o rochie lime pentru petrecerea nupțială.

Familia mamei de șase copii este putred de bogată, deține cel mai înalt zgârie-nori din Europa, magazinul Harrods din Londra și Orașul Olimpic din capitala britanică. Cu alte cuvinte, deține mai multe proprietăți decât Regele Charles!

O mare admiratoare a ținutele ultraelegante, șeica Moza deține și casa de modă Valentino, pe care a achiziționat-o în 2012 cu 700 de milioane de euro. Mă rog, familia ei a finalizat tranzacția iar ea profită la maximum de acest privilegiu… Nici nu-i de mirare că mama actualului Emir al Qatarului a fost intitulată „cea mai elegantă femeie din lume”!

În 2015, a fost inclusă de Vanith Fair în lista „Celor mai bine îmbrăcate femei din lume”, iar un cont de pe Instagram, care aparține fanilor ei, are nu mai puțin de 318.000 urmăritori. Toată lumea vrea să descopere ce ținute mai poartă „cea mai elegantă femeie din lume”!

De fiecare dată când șeica își face apariția în public, toate privire sunt îndreptate spre ea. Culmea e că se îmbracă singură, adică n-are stilist. Cel puțin așa a declarat în Financial Times. „N-aș putea să găsesc pe cineva care să înțeleagă ce-mi doresc”, e explicat ea în publicația sus amintită. „Hainele sunt terapia de care am nevoie. Când sunt obosită, mă duc la dressingul meu și încep să combin ținute și să le repar”, a continuat să explice.

În ciuda atuurilor ei evidente, soțul ei are 24 de copii și alte două soții, care nu sunt publice.

Născută în Qatar, a crescut în Egipt și Kuweit, unde tatăl ei trăia în exil după ce se opusese regimului la putere, ne informează New York Post. Șeica Moza s-a întors pe tărâm natal în 1977, la 18 ani, pentru a se mărita cu Hamad Bin Khalifa Al Thani, membru al familiei regale pe-atunci.

Sheikh Hamad a început să conducă Qatar din 1995, când a dat o lovitură de stat și-a luat puterea de la tatăl său. Fostul emir s-a însurat cu verișoara lui de-a doua în 2005, cu care a avut patru copii, apoi s-a căsătorit cu a doua soție – fiica ambasadorului în Iordan – în 2009. Aceștia au cinci copii împreună. Iar, în 2014, s-a însurat a treia oară și are cu ea alți patru copii.

În 1940, s-a descoperit petrol în țara lor, lucru care a transformat economia statului radical, iar Qatarul este acum a treia cea mai mare rezervă de gaze naturale a lumii.

Foto - Instagram, Shutterstock



Recente

pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg