FOTO „Cea mai elegantă femeie din lume” își împarte soțul cu alte două soții

Este soția oficială a fostului Emir al Quatarului, iar Șeica Moza bint Nasser Al-Missned știe cum să atragă toate privirile asupra ei.

image

Are 63 de ani, dar, datorită operațiilor estetice efectuate și-a stilului său vestimentar ireproșabil, arată cu mult mai tânără. Este înaltă, elegantă și una dintre cele trei soții ale Șeicului Hamad Bin Khalifa Al Thani. La nunta recentă a Prințului moștenitor al Iordanului, Hussein, cu Rajwa Al Saif, a strălucit printre toți invitații de seamă.

Șeica Moza a purtat două ținute Valentino la evenimentul regal de pe 1 iunie – o haină somptuoasă roz cu negru pentru ceremonie și o rochie lime pentru petrecerea nupțială.

Familia mamei de șase copii este putred de bogată, deține cel mai înalt zgârie-nori din Europa, magazinul Harrods din Londra și Orașul Olimpic din capitala britanică. Cu alte cuvinte, deține mai multe proprietăți decât Regele Charles!

O mare admiratoare a ținutele ultraelegante, șeica Moza deține și casa de modă Valentino, pe care a achiziționat-o în 2012 cu 700 de milioane de euro. Mă rog, familia ei a finalizat tranzacția iar ea profită la maximum de acest privilegiu… Nici nu-i de mirare că mama actualului Emir al Qatarului a fost intitulată „cea mai elegantă femeie din lume”!

În 2015, a fost inclusă de Vanith Fair în lista „Celor mai bine îmbrăcate femei din lume”, iar un cont de pe Instagram, care aparține fanilor ei, are nu mai puțin de 318.000 urmăritori. Toată lumea vrea să descopere ce ținute mai poartă „cea mai elegantă femeie din lume”!

De fiecare dată când șeica își face apariția în public, toate privire sunt îndreptate spre ea. Culmea e că se îmbracă singură, adică n-are stilist. Cel puțin așa a declarat în Financial Times. „N-aș putea să găsesc pe cineva care să înțeleagă ce-mi doresc”, e explicat ea în publicația sus amintită. „Hainele sunt terapia de care am nevoie. Când sunt obosită, mă duc la dressingul meu și încep să combin ținute și să le repar”, a continuat să explice.

În ciuda atuurilor ei evidente, soțul ei are 24 de copii și alte două soții, care nu sunt publice.

Născută în Qatar, a crescut în Egipt și Kuweit, unde tatăl ei trăia în exil după ce se opusese regimului la putere, ne informează New York Post. Șeica Moza s-a întors pe tărâm natal în 1977, la 18 ani, pentru a se mărita cu Hamad Bin Khalifa Al Thani, membru al familiei regale pe-atunci.

Sheikh Hamad a început să conducă Qatar din 1995, când a dat o lovitură de stat și-a luat puterea de la tatăl său. Fostul emir s-a însurat cu verișoara lui de-a doua în 2005, cu care a avut patru copii, apoi s-a căsătorit cu a doua soție – fiica ambasadorului în Iordan – în 2009. Aceștia au cinci copii împreună. Iar, în 2014, s-a însurat a treia oară și are cu ea alți patru copii.

În 1940, s-a descoperit petrol în țara lor, lucru care a transformat economia statului radical, iar Qatarul este acum a treia cea mai mare rezervă de gaze naturale a lumii.

Foto - Instagram, ShutterstockRecente

cafea jpg
protest jpg
Cindy Crawford foto  Shutterstock jpg
Sharon Stone foto  Shutterstock jpg
Michelle Obama cu familia foto  Shutterstock jpg
Jennifer Garner foto  Shuttestock jpg
George Clooney, Denzel Washington foto  Shutterstock jpg
Joe Jonas și Sophie Turner foto  Shutterstock jpg
David și Victoria Beckham jpeg
paste jpg
Mila Kunis, Ashton Kutcher foto  Shutterstock jpg
Forma buzelor arata cat esti de afectuos Sursa foto shutterstock 1894073158 jpg
Julia Haart Instagram jpg
horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
Gordon Ramsay jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg