FOTO Cel mai frumos brad de Crăciun. Vedetele se întrec în decoraţiuni superbe de sărbători

1 fotojet jpg jpeg

2020 e un an ca niciunul de până acum, însă pandemia prin care trecem cu toţii nu ne împiedică să aşteptăm cu bucurie în suflete şi mare nerăbdare Crăciunul. Iar vedetele de la noi nu fac excepţie. Şi-au îmbodobit brazii şi s-au pregătit de Naşterea Domnului cum au ştiut ele mai bine.

Doamnelor şi domnilor, vă invităm acasă la vedete! Prin fotografiile pe care le-au postat pe reţelele de socializare, celebrităţile autohtone dau tonul Sărbătorilor de iarnă. Cu mic, cu mare, s-au strâns în jurul bradului şi au ales decoraţiuni care să fie pe placul lor. Iar copiii lor de-abia aşteaptă să se trezească mâine dimineaţă şi să vadă ce le-a lăsat Moş Crăciun sub brad.

Andreea Bălan

„Veselie mare cu năzdrăvanele mele! Mai e foarte puţin până la Crăciun şi abia aşteptăm să vină”, spunea cântăreaţa cu numai puţin timp înainte de cea mai îndrăgită sărbătoare din an. Andreea a postat chiar şi un vlog despre pregătirile Crăciunului. Îmbrăcate în rochiţe deschise la culoare, celebra mămică şi fetiţele ei, Ella şi Clara, au pozat în faţa bradului, au făcut piruete şi s-au distrat de minune aşteptându-l pe Moşu'.

Anca Serea

Vedeta TV ne ţine întotdeauna la curent cu cele mai importante momente din viaţa ei, iar decorarea bradului de Crăciun nu putea să lipsească din postările Ancăi de pe Facebook. În plus, ne-a oferit drept bonus o reală lecţie de istorie: „Am decorat în familie bradul de Crăciun, un obicei care ne este tare drag. Istoria spune ca acesta datează de câteva mii de ani, regăsindu-se în diverse culturi. Plantele verzi încorporează vitalitatea şi de aceea, încă din vremuri vechi, oamenii considerau ca vor aduce prosperitate şi sănătate în căminele lor printr-un verde "decorat". Dacă în Roma antică această tradiţie presupunea folosirea unor ramuri de laur, abia în secolul XV au apărut dovezi ce vizau decorarea bradului, asa cum o cunoaştem astăzi, în Estonia şi Letonia. Rezervaţi-vă câteva clipe pentru a decora bradul, vă îndemn sincer. Este păcat să nu vă bucuraţi alături de cei dragi, să pierdeţi câteva clipe magice de timp de calitate. Căci sunt cu adevărat magice pentru că pregătesc venirea Moşului. Astfel de lucruri mici ne fac viaţa mai frumoasă şi nu merită ratate. O săptămână magică să avem cu toţii, plină de căldură şi blândeţe!”

Andreea Marin

„Pe măsură ce se apropie Crăciunul, mi se umple sufletul de bucurie, chiar dacă trecem cu toţii printr-un an mai greu, în inima eu tot copil am rămas, recunosc. Abia aştept să pun bunătăţile tradiţionale pe masă în seara de Ajun!”, ne spune vedeta TV în prag de Crăciun.

Andra

Elena Gheorghe

„Ame şi-a dorit de ziua ei un brăduţ mic cu balerine, unicorni, fluturaşi şi ursuleţi”, iar mămica ei i-a şi îndeplinit dorinţa! Elena a luat de la magazin decoraţiuni de toate culorile şi toate genurile posibile şi a făcut-o fericită pe fetiţa ei Amelie, care a pregătit apoi câteva dulciuri cu fratele ei mai mare, Nicolas.

Pentru a decide care brad vă place mai mult, urmăriţi galeria foto cu toate ipostazele în care s-au lăsat pozate vedete noastre în prag de Crăciun!

Foto - Facebook Andreea Marin / Andreea Bălan, Anca Serea Official Page, Elena Gheorghe, Andreea Bănică, AndraRecente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg