FOTO Cele mai nereuşite figuri din ceară ale vedetelor. Unele par realizate după alte persoane

6 r jpg jpeg

Cu siguranţă, pentru a face o figură de ceară este nevoie de sute de ore, dar rezultatul nu este întotdeauna pe măsura aşteptărilor. Uneori, pare că exponatele care ar trebui să reprezinte celebrităţi în mărime naturală nu se aseamănă absolut deloc cu modelele lor.

Muzeul Madame Tussauds este unul dintre cele mai cunoscute muzee de figuri din ceară din lume. Are 24 de locaţii în întreaga lume şi acestea sunt pline de statui ale celebrităţilor. Acestea pot fi admirate îndeaproape şi atinse. Totuşi, unele dintre aceste exponate sunt nereuşite şi stârnesc mai mult râsul decât admiraţia.

Regina Elisabeta a II-a

Nu poate fi prea uşor să realizezi figura de ceară a unui membru al Casei Regale a Regatului Unit al Marii Britanii britanice. Probabil cel care a realizat figura de ceară ce o reprezenta pe regina Elisabeta a II-a a fost apăsat de greutatea resposabilităţii de a nu greşi ceva. S-a gândit să-i pună o pălărie exagerat de mare şi s-o înfăţişeze în culori prea şterse spre deosebire de cele pe care le poartă de obicei.

Britney Spears

Această figură de ceară a Muzeului Madame Tussauds din Las Vegas a fost o abordare a perioadei întunecate a lui Britney, dar pielea sa are culoarea unui aluat de pâine. Toţi cei care au văzut-o măcar o dată pe artistă ştiu că se bronzează. Mai mult, nu arată ca şi cum ar dansa, ci mai mult de parcă un demon ar dori să iasă din interiorul ei.

Tom Cruise

Dacă cei care au realizat figura de ceară a lui Tom Cruise şi-au dorit să-l reprezinte aşa cum va arăta el la bătrâneţe, atunci sigur au reuşit. Dacă nu, au obţinut un Tom Cruise care şi-ar dori doar să spună că a joacă rolul unui bunic.

Madonna

Toată lumea ştie că Madonna este un artist puternic, dar asta nu înseamnă că figura ei din ceară din Dreamland, Boston, trebuie să aibă trăsături atât de masculine.

Naomi Campbell

Muzeul Grévin din Paris a expus un exponat care ar fi trebuit să-l reprezinte pe unul dintre cele mai apreciate supermodele din lume. Din păcate, au adus în faţa vizitatorilor o figură de ceară care aduce mai mult cu un supravieţuitor al unei ierni nucleare sau cu un bărbat care a dorit să arate ca Naomi.



Recente

Pamela Hicks  foto   India Hicks jpg
shutterstock 2455767973 jpg
WhatsApp Image 2024 09 20 at 10 29 02 jpeg
NAFD 1(1) jpg
femeie în vârstă  foto   Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, infertilitatea  sursa   Shutterstock jpg
Blanket Jackson  foto   Shutterstock jpg
Joan Rivers  foto   Shutterstock jpg
ClickPentruFemei (1) (1) jpg
joan collins jpeg
Demi Moore  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 1788542351 jpg
Andreea Diaconu Alexa 1 jpg
diana carp 1 png
Jennifer Lopez, P  Diddy  foto   Shutterstock jpg
shutterstock 2477639965 jpg
2nd life jpg
Halle Berry  foto   Shutterstock jpg
Cardi B  Instagram jpg
Untitled design (9) jpg