FOTO Cicciolina, fosta glorie a filmelor pentru adulţi, în pragul disperării. Vinde tot ce are pentru a putea trăi

1 profimedia 0277408144 jpg jpeg

Cicciolina, una dintre cele mai cunoscute actriţe din filme pentru adulţi în anii ʼ80, trece printr-o perioadă foarte grea. Nimic nu a mai rămas din gloria de odinioară, iar fosta vedetă porno şi parlamentar, acum în vârstă de 69 de ani, vinde tot ce are pentru a supravieţui.

Înainte ca filmele pentru adulţi să devină o industrie de miliarde de dolari, Cicciolina era una dintre cele mai cunoscute, apreciate şi solicitate actriţe pentru astfel de producţii. Pe numele său real Ilona Staller, ea s-a născut în Ungaria, dar a cunoscut faima în Italia, ţara sa de adopţie.

Mai mult de atât, Cicciolina a fost deputat în Parlamentul Italiei, candidând din partea Partidului Radical, un partid extremist de stânga. În campania electorală, a apărut de multe ori cu sânul stâng dezgolit, pentru a sublinia convingerile sale politice de stânga. Chiar dacă avea o carieră politică, ea a continuat să apară în filme pentru adulţi şi a jucat în ultima producţie de acest fel în 1989.

Vremurile acestea sunt demult apuse pentru Ilona Stsller, care a ajuns în pragul disperării şi vinde tot ce are pentru a putea trăi, după cum notează cotidianul La Repubblica. „Nu mai sunt chemată la emisiuni TV, cluburile şi discotecile sunt închise din cauza pandemiei, fostul meu soţ, care s-a îmbogăţit pe seama imaginii mele, nu-mi oferă niciun fel de sprijin, material sau moral. Vând tot ce am pentru a putea trăi“, a declarat actriţa. 

La începutul acestui an, guvernul italian a luat câteva măsuri financiare dure şi a decis să taie pensiile speciale ale unor foşti politicieni, printre care şi Ilona Staller. Din acest motiv, actriţa traverseaza o perioadă foarte grea pe plan financiar.

„Sunt jignită de această tăiere neconstituţională a pensiilor. Voi reveni în politică şi voi propune tăierea la jumătate a salariilor guvernanţilor“, declara ea pentru „Times“, cu câteva luni în urmă. Fosta actriţă primea o pensie de 3.100 de euro pe lună, ca fost membru al Parlamentului.

Ilona Staller a fost aleasă ca membru al Parlamentului italian în două mandate consecutive, în 1987 şi 1991. Lucrurile mergeu foarte bine atât pe plan profesional, cât şi în viaţa privată. Ea s-a căsătorit cu artistul plastic Jeff Koons (FOTO 2 Galerie) în 1991, iar Cicciolina a fosta sursa de inspiraţie pentru unele dintre cele mai cunoscute opere ale soţului său, vândute cu sume uriaşe. Unele lucrări înfăţişau cuplul făcând sex în diferite poziţii, decoruri şi costume numite „Made in Heaven“. Cei doi divorţat în 1994, dar din mariajul lor a apărut un fiu, Ludwig Koons.

Acum singurul sprijin al fostei actriţe este fiul său, Ludwig Koons (28 de ani, FOTO 3 Galerie), din mariajul cu artistul plastic Jeff Koons.

FOTO Profimedia  Recente

Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg
Vedete care s au căsătorit de două ori cu același partener jpg
central nucleara Cernobil sursa  Shutterstock jpg
Semne neobisnuite ca esti insarcinata Sursa imagine Pixabay jpg
Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg