FOTO Fetele actriţei Brooke Shields au crescut. Cea mare i-a purtat o rochie la balul de absolvire şi a întors toate privirile

2 brooke shields familia shutterstock jpg jpeg

Brooke Shields este mama mândră a două fiice ajunse adolescente. Se bucură de fetele ei Rowan (18) şi Grier (15) împreună cu soţul ei, scenaristul Chris Henchy, cu care are o relaţie de mai bine de 20 de ani. Recent, ea a sărbătorit absolvirea lui Rowan şi a decis să-i împrumute pentru bal o rochie pe care a purtat-o în urmă cu două decenii.

La balul ei de absolvire, Rowan a îmbrăcat rochia roşie a mamei ei. Brooke Shields a purtat-o iniţial la Globurile de Aur din anul 1998. Atunci, actriţa a fost nominalizată pentru rolul ei principal din sitcom-ul „Suddenly Susan‟, pentru al doilea an consecutiv. „Am crezut că am trăit o noapte specială când am fost nominalizată la Globurile de Aur, dar nimic nu m-ar fi putut pregăti s-o văd pe fiica mea la balul ei, purtând aceeaşi rochie cu care m-am prezentat atunci‟, a scris Shields pe o reţea de socializare, unde a adăugat o inimă şi a semnat „O mamă mândră‟.

Nu cu mult timp în urmă, la aniversarea fiicei, pe aceeaşi cale, Shields a împărtăşit tuturor admiratorilor ei bucuria de a o vedea pe Rowan ajunsă femeie: „Uite cât de mare a devenit copilul meu! La mulţi ani, fata mea inteligentă, frumoasă, amabilă, generoasă, isteaţă, puternică, amuzantă, obraznică, loială, versatilă, curajoasă, de neoprit! Mă inspiri cu adevărat‟. Nu e prima oară când vedeta mărturiseşte că a avut de învăţat de la fetele ei. La începutul anului, a avut o mare încercare prin care a fost nevoită să treacă fără a-i avea alături fizic pe cei dragi şi i-a fost teribil de greu.

Fiicele au ajutat-o ​​pe Shields să-şi accepte corpul aşa cum e

Actriţa afirma pentru publicaţia „People‟ din luna octombrie a anului trecut, că Rowan şi Grier, fetele sale, au ajutat-o ​​să se simtă bine în propria piele, lucru cu care s-a luptat încă din primii ani de copil, ca actriţă şi model. „Ele îmi tot spun că am curbe. Pentru ele, curbele sunt ceva deosebit‟, a spus ea. Într-un alt interviu din anul 2018, ea a recunoscut că fetele sunt mult mai mature, mai încrezătoare în aspectul lui: „Au aceeaşi încăpăţânare şi forţă ca mine, dar sunt mai echilibrate‟.

Rowan şi-a învăţat mama ceva în carantină. În mai 2020, Rowan şi-a prezentat mama pe TikTok într-o provocare care devenise virală atunci. Era o farsă. Persoana aflată pe scaunul şoferului unei maşini apuca o geantă de pe bancheta din spate şi lovea accidental pasagerul de pe scaunul din faţă. Din păcate, Rowan a ajuns să-i lovească buza mamei. „Îmi place umorul, atâta timp cât nu are spirit de răutate. Nu cred că a vrut să mă doară. Am fost fericită că a vrut să fac ceva cu ea pe TikTok, pentru că eu nu sunt atât de cool‟, a declarat Shields.

Brooke Shields a suferit o accidentare la picior

În timp ce se antrena la începutul acestui an, actriţa a suferit o ruptură de femur care s-a lăsat cu o infecţie cu Stafilococ, mai multe intervenţii chirurgicale, săptămâni de spitalizare şi o lungă recuperare. Vedeta a postat adesea pe reţelele de socializare despre evoluţia ei, pentru a-i inspira pe cei care trec prin probleme asemănătoare. 

Accidentul lui Shields s-a produs la sfârşitul lunii ianuarie, după ce termina un plan de antrenament de 14 zile care mergea bine. La spital, vedetei i-a fost pusă o tijă pentru a-i fixa femurul. Apoi, la scurt timp după întoarcerea acasă pentru a începe recuperarea, a dezvoltat o infecţie. A fost supusă unei alte intervenţii chirurgicale, urmată de alte 2 săptămâni de spitalizare şi de recuperare.

Deşi recuperarea a fost grea, a perceput accidentul ca pe o binecuvântare, pentru că şi-a dat seama că este o luptătoare. S-a simţit norocoasă că este în viaţă. A încercat să rămână calmă şi pozitivă pe tot parcursul recuperării, dar a spus că au fost momente în care i-a fost extrem de greu. Cel mai dificil lucru a fost că a stat departe de familia ei. Din cauza restricţiilor COVID, rudele şi prietenii nu au putut s-o viziteze, aşa că a trebuit să se descurce singură: „Nu cred că m-am temut vreodată mai mult. Parcă eram neajutorată‟.

FOTO: Shutterstock



Recente

Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg
Coperta Click! pentru femei Nr  8 2024 jpg
4 rihanna profimedia 0421395391 jpg jpeg
James Bond, Daniel Craig jpeg
Gordon Ramsay  jpeg
Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cindy Crawford jpg
Gwyneth Paltrow, Chris Martin  jpg
OCC Elixirul Dragostei UNITER jpg
LENNY KRAVITZ   UNTOLD 2024 (1) jpeg