FOTO Greşeli de neiertat din filme celebre de la Hollywood

1 profimedia 0321805619 1 jpg jpeg

Mai pretenţioşi decât criticii de film sunt cinefilii înrăiţi, în special fanii anumitor producţii sau actori. Nu numai că vizionează de nenumărate ori o peliculă, ci „disecă“ fiecare secvenţă în parte. Astfel, în filme celebre apar de multe ori greşeli de neiertat, care au scapat la montaj.

La montajul unui blockbuster se lucrează luni întregi, iar dotarea tehnică este uimitoare. Totul se vede pe monitoare uriaşe, iar până la rezultatul final există multe revizuiri şi aprobări. Tocmai de aceea este greu de crezut că în filme celebre, cu bugete de zeci de milioane de dolari, au scapt greşeli de începător.

Cei sceptici spun că unele dintre aceste erori au apărut în mod intenţionat, tocmai pentru a atrage atenţia asupra producţiei respective, pentru că, nu-i aşa, publicitatea negativă e, până la urmă, tot publicitate.

Un ochi ager de fashion influencer poate observa, cu uşurinţă, că eroina are o nuanţă de ruj într-o scenă, iar cinci secunde mai târziu o alta, în aceeaşi scenă. Acest lucru poatre fi însă amuzant şi trecut cu vederea.

Dar sunt alte erori care necesită atenţie mărită. De aceea fanii înfocaţi analizează fiecare secvenşă, fiecare personaj, fiecare obiect din prim-plan sau din fundal. Şi ce „comori“ descoperă....

În „Terminator 2: Ziua Judecăţii“, Terminatorul îl apără pe John de gloanţe cu propriul corp, astfel că haina lui este ciuruită şi plină de găuri. Câteva secunde mai târziu e ca nouă. Tot în această peliculă, camionul condus de eroul negativ cade de pe un pod şi este rău avariat, având parbrizul spart. Cu toate acestea, continuă urmărirea, iar în scena următoare parbrizul e din nou la locul lui.

„Dallas Buyers Club“ e o peliculă ce spunea povestea unui bărbat bolnav de SIDA, în perioada în care maladia începea să facă tot mai multe victime, adică în 1985. Personajul principal, interpretat de Matthew McConaughey, stă la biroul său, iar pe peretele din spate putem vedea un poster cu un superb Lamborghini Aventador. Numai că maşina a fost lansată pe piaţă în 2011.

Ştim cu toţii aventurile lui Jack Sparrow şi ale piraţilor săi şi e imposibil să nu fi remarcat ţinutele şi coafurile lor. Printre ei s-a infltrat într-o secvenţă a unei pelicule din franciză şi un avangardist, cu haine moderne şi pălărie de cowboy.

Acelaşi lucru se poate spune şi despre Maria Antoaneta, mai exact varianta ei din pelicula regizată de Sofia Coppola. Pe lângă ţinutele de epocă, converşii erau, se pare, o alegere populară în secolul al XVIII-lea.

În filmul „Ted“, nu numai că un ursuleţ de pluş prinde viaţă, dar mai are loc o „minune“: personajul principal, John, interpretat de Mark Wahlberg, vorbeşte pe tot parcursul peliculei la telefonul mobil pe care îl ţine invers. Dar asta nu-l împiedică să audă ce spune interlocutorul şi să comunice cu el.

În „The Usual Suspects“, avionul care e pe punctul de a ateriza are patru motoare. Când e aproape de a atinge pista, pierde două dintre ele. Nu, nu în sensul că nu mai funcţionează, ci că dispar cu totul.

Iar ceea ce e considerată cireaşa de pe tortul cu greşeli din filme celebre apare în blockbusterul „Gladiatorul“, a cărui acţiune are loc în secolul al II-lea î.Hr. Carele romane de luptă au fost vehicule rapide, dar de ce să nu profite şi de viteza unui avion care apare nestingherit deasupra luptătorilor lui Maximus (Russell Crowe)?

Foto ProfimediaRecente

Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg