FOTO Jennifer Lopez, la petrecerea româncei Anastasia Soare. Ce alte vedete au mai participat?

În cursul zilei de sâmbătă, binecunoscuta cosmeticiană de origine română, Anastasia Soare, a serbat 25 de ani de afacere de succes în Beverly Hills. Și puzderie de vedete au participat la eveniment.

image

Printre celebritățile care au participat la petrecerea Anastasiei Soare s-au numărat Kim Kardahian și Jennifer Lopez, care au arătat minunat la evenimentul care marca 25 de ani de brand de mare succes.

Cântăreața de 53 de ani a postat o serie de fotografii cu ea și vedetele prezente la eveniment, pe pagina ei de Instagram. Așa putem vedea cu toții cine a participat la petrecere și ce atmosferă a fost acolo. După cum ne așteptam, Kim Kardashian a făcut câteva selfie-uri împreună cu Jennifer și Oprah Winfrey, mogulul TV care a împlinit 69 de ani chiar a doua zi, duminică, pe 29 ianuarie.

În imaginile postate de Lopez apar sărbătorita Oprah, dar și Sofia Vergara (50), împreună cu Anastasia Soare (66), care este directoarea brandului binecunoscut în America, Anastasia Beverly Hills. Anastasia Soare a devenit celebră printre vedetele care i-au devenit cliente și care se laudă cu faptul că-și fac sprâncenele în saloanele de lux ale româncei.

„La mulți ani, Oprah! Sharon Stone s-a exprimat cel mai bine când a spus că tu însemni întreaga lume pentru întreaga lume! La mulți ani!”, a scris Kim Kardashian în postarea ei de pe Instagram, surprinzând momentul în care vestita moderatoare TV a primit un tort la petrecerea Anastasiei.

Evenimentul a avut loc într-o reședință privată din Beverly Hills și, având în vedere că a celebrat 25 de ani de brand pentru Anastasia Soare, a ajutat „25 de femei speciale care au inspirat-o” pe româncă să ajungă unde este acum.

Printre invitații de seamă de la cina de cinci stele s-au numărat și alte vedete de top, precum Sharon Stone, Heidi Klum, Priyanka Chopra, Cindy Crawford, Gayle King, Alessandra Ambrosio, Jessica Alba, Rita Wilson, Lori Harvey, Maria Menounos, Ashley Tisdale și mulți alții.

„Minunată cina de aseară, când am sărbătorit aniversarea de 25 de ani a Anastasiei!”, a scris Jennifer Lopez la postarea ei plină cu fotografii de la eveniment. Cântăreața arăta senzațional în rochia ei mini, plină de paiete. Diva latino și-a făcut un coc impozant și-a purtat accesorii care s-o facă să strălucească și mai mult.

Kim Kardashian a optat pentru o rochie fără umeri și mâneci, de culoare maron, la care a purtat un lănțișor cu cruce. Fondatoarea Skims și-a strâns și ea părul și-a arătat minunat la evenimentul de mare clasă.

Cina a inclus trei feluri de mâncare, după care au urmat șampania și tortul – care poate fi admirat într-una dintre imaginile din galeria foto – și scurte discursuri emoționate din partea gazdei și nu numai.

Foto - Instagram



Recente

Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg