FOTO Pastorul celebrităţilor, implicat într-un scandal uriaş: concediat de biserică după adulterul „de pandemie“

9 pastor bieber jpg jpeg

„Domnul a dat, Domnul a luat“. Sintagma se aplică perfect unui pastor-vedetă din SUA, prieten al multor celebrităţi, implicat recent într-un scandal de proporţii. Deşi propovăduia o viaţă simplă, pioasă, pastorul trăia în lux şi îşi înşela soţia cu o femeie musulmană.

Carl Lentz este un nume binecunoscut în SUA, unde star-sistemul transformă pe oricine într-o vedetă, chiar şi pe preoţi. Sau mai ales pe ei. Pastorul l-a botezat pe Justin Bieber (la maturitate) şi a devenit bun prieten cu acesta, dar nu numai. Lentz intrase în cercuri selecte şi făcea parte din anturajul unor celebrităţi precum Oprah Winfrey, Kylie Jenner, Jay-Z şi Drake.

Numai că preotul superstar a fost recent concediat de biserica sa, Hillsong, care are peste 80 de lăcaşe de cult în întreaga lume. Proverbul „Să faci ce zice popa, nu ce face popa“ este confirmat chiar de cea care a declanşat imensul scandal, mai exact o tânără care a fost amanta preotului în plină pandemie. „Era încapabil să pună în practică ceea ce propovăduia“, a declarat fosta sa amantă, Ranin, o tânără de origine palestiniană, în vârstă de 34 de ani.

stanga
dreapta
2 bieber jpg jpeg
3 jenner jpg jpeg
4 avion jpg jpeg
5 jay z jpg jpeg
6 sotie jpg jpeg
7 familie jpg jpeg
8 ranin jpg jpeg
10 oprah jpg jpeg

Pastorul pasionat de tatuaje şi haine de firmă a recunoscut adulterul, iar după aceea iadul s-a dezlănţuit pentru el.

Carl Lentz (42 de ani) a avut un stil de viaţă extravagant, deşi era preot: cine în restaurante de lux, petreceri exclusiviste, apariţii pe covorul roşu, plimbări cu avioane private alături de prietenii săi din showbiz.

Şi ar fi putut să continue să se bucure de aceste privilegii, dacă fosta sa amantă nu ar fi făcut publică toată povestea lor. Ulterior, chiar Lentz a recunoscut public faptul că şi-a înşelat soţia, iar biserica sa l-a exclus din rândurile ei.

Devenit influencer-vedetă pe Instagram în ultimii ani, Lentz nu s-a ferit niciodată să-şi etaleze tatuajele, hainele de firmă, viaţa de lux şi prietenii celebri, printre care Justin Bieber (foto 1 Galerie), Drake, Oprah Winfrey, Vanessa Hudgens, Jay-Z (foto 4 Galerie), Kourtney Kardashian, Kylie Jenner (foto 2 Galerie) şi alţii. Pe de altă parte, arăta publicului fotografii cu familia sa perfectă: soţia Laura şi cei trei copii ai lor (foto 5,6 Galerie).

Totul s-a schimbat când a întâlnit-o pe Ranin (foto 7 Galerie), un designer cu origini palestiniene. Cei doi s-au cunoscut întâmplător, în mai, în plină pandemie, într-un parc din Williamsburg, unde Ranin îşi plimba câinele. Au intrat în vorbă şi au plecat împreună din parc, iar pastorul i-a cerut numărul de telefon.

Aşa a început totul, iar Ranin Karim, care este musulmană, a spus că nu a fost deranjată de faptul că Lentz e creştin, pentru că oricum ea e „deschisă tuturor religiilor“.

În acelaşi weekend, preotul a venit la ea acasă, au băut tequila şi au vorbit ore întregi. „Stăteam pe canapea şi m-a întrebat dacă îmi poate pune mâna pe coapsă. A fost ciudat, nu ştia cum să acţioneze, la început. Era timid, se purta de parcă ar fi fost virgin“, a declarat Ranin.

Comunicau zilnic, prin mesaje sau FaceTime şi au început să aibă sentimente unul pentru altul, iar de aici până la o relaţie intimă a fost doar un pas. Până când Lentz a început să-i povestească despre soţia sa, cât de minunată este şi să-i spună cât regretă că o înşală, dar că nu se poate opri.

Ranin a mărturisit că a încercat de câteva ori să rupă relaţia, dar că Lentz era incapabil să spună „La revedere“ şi revenea mereu cu noi rugăminţi. „Mă numea unicornul lui din Orientul Mijlociu, îmi spunea că semăn cu surorile Kardashian. Era un mincinos şi un narcisist de profesie. Iar eu îl credeam, era ca un drog pentru mine“, a declarat tânăra în presă. Chiar şi după ce totul a devenit public, iar preotul a fost concediat, au continuat să-şi trimită mesaje.

Privind în urmă, Ranin spune că relaţia lor a fost doar „un produs al pandemiei“. „Nu avea apariţii pe scenă, era izolat, nu era în lumina reflectoarelor. Trebuia să găsească ceva cu care să-şi ocupe timpul. Iar eu am fost acel ceva“, a încheiat ea.

FOTO Instagram