FOTO Rochia purtată de Sarah Jessica Parker la nuntă i-a adus noroc. Ce rochii atipice au avut vedetele la propriile nunţi

1 sarah jessica parker jpg jpeg

Viitoarele mirese caută săptămâni sau chiar luni întregi rochia albă, care să le vină perfect în cea mai frumoasă zi din viaţa lor. Se crede că rochia albă de mireasă este simbolul purităţii şi bucuriei, de aceea multe domnişoare visează la ea. Nu este cazul şi acestor vedete, care au ales să poarte în ziua nunţii, rochii în alte nuanţe.

Cele mai multe mirese visează la rochia de mireasă perfectă, însă pentru unele viitoare doamne, cea de culoare albă, clasică, nu reprezintă rochia mult visată. Deşi sunt cazuri rare, pentru a impresiona, miresele aleg diferite culori pentru rochia lor, precum: roz, galben, verde şi chiar negru. Iată care sunt vedetele care au ales să poarte rochii speciale în ziua nunţii lor şi care, de asemenea, au influenţat tendinţele din modă şi au inspirat mirese din întreaga lume!

Sharon Stone a impresionat cu rochia roz

În anul 1998, când Sharon Stone a decis să se căsătorească cu primul ei soţ, jurnalistul Phil Bronstein, aceasta a impresionat pe toată lumea cu rochia sa atipică. Actriţa a arătat superb în timpul ceremoniei, fiind îmbrăcată într-o rochie de culoare roz pal şi purtând pe cap un voal lung şi în aceeaşi culoare. Sharon Stone a fost căsătorită cu Phil Bronstein până în anul 2004, iar împreună au un fiu.

Citeşte şi: Grace Kelly, nevoită să facă un test de fertilitate pentru a deveni soţia Prinţului Rainier

Elizabeth Taylor a purtat mai multe culori

Actriţa Elizabeth Taylor a mers la altar de opt ori, însă albul nu a fost niciodată o alegere pentru ea când a venit vorba de rochia purtată în ziua nunţii. Ea a ales să poarte rochii în culori diferite, precum: galben, bej sau turcoaz. Când s-a căsătorit cu Eddie Fisher, actriţa a impresionat cu o rochie atipică de mireasă, din mătase verde, cu mâneci lungi şi cu o glugă elegantă (Vezi în galerie foto!).

Kristen Bell a ales să poarte negru

Actriţa Kristen Bell şi scriitorul Dax Shepard s-au căsătorit în anul 2015 şi nu şi-au dorit să organizeze o ceremonie fastuoasă. Însă, cu toate aceastea, Kristen a atras atenţia cu vestimentaţia ei. La nunta discretă, ea purtat o rochie specială, neagră. Actriţa le-a arătat fanilor o poză de la eveniment, în care ea este emoţionată, iar soţul ei râde. Cei doi încă sunt căsătoriţi şi au împreună doi copii.

Jessica Biel a fost apreciată pentru alegere

Actriţa Jessica Biel şi cântăreţul Justin Timberlake s-au căsătorit în 2012 şi au organizat una dintre cele mai mari nunţi din acel an. Jessica a impresionat pe toată lumea cu rochia ei roz, asemănătoare unei prinţese, şi a fost apreciată în toată lumea pentru alegerea culorii. Ulterior, actriţa a explicat că a optat pentru această culoare, deoarece a vrut ca rochia să simbolizeze romantismul şi femininitatea.

Sarah Jessica Parker a purtat negru şi a avut noroc 

Actriţa Sarah Jessica Parker a devenit un model de urmat în modă odată cu apariţia sa în serialul „Sex and the City”, însă relaţia ei cu lumea din fashion a început cu mult timp în urmă. Când actriţa s-a căsătorit cu actorul Matthew Broderick, în 1997, ea s-a opus tuturor tiparelor şi a ales pentru ceremonie o rochie neagră. Deşi mulţi oameni ar putea spune că negrul nu aduce noroc, cei doi încă sunt împreună şi astăzi şi au împreună doi copii. 

Citeşte şi: Sarah Jessica Parker a făcut o avere de 150 de milioane de dolari din vânzarea de pantofi. Ce alţi actori scot bani frumoşi din pasiunea lor 

Sursă foto: Pinterest, Shutterstock 



Recente

insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg
Rachel McAdams    jpg
Leonardo DiCaprio  foto   Shutterstock jpg
muzica din adolescenta aduce beneficii  jpg
Zac Efron  jpg
Beyonce   foto   Instagram jpg
caine  jpg
Familia Addams jpeg
Ce diete urmează vedetele  jpg