FOTO Unde petreceau vacanţele cele mai sexi actriţe de altădată

1 b jpg jpeg

În timp ce savurezi un pahar rece de limonadă sau te bronzezi la piscină, află cum se bucurau de sezonul cald cele mai senzuale staruri de odinioară.

Cu câteva decenii înainte de a inventarea Instagram, cele mai mari vedete din lume se bucurau de vacanţe fastuoase în locuri pline de farmec. Celebrităţile de astăzi tind să favorizeze opulenţa excesivă atunci când îşi iau o vacanţă, dar cele de altădată aveau o abordare rafinată şi mai plină de farmec pentru a scăpa de vâltoarea vieţii de zi cu zi.

Brigitte Bardot se retrăgea în Saint Tropez

În mod surprinzător, verile au fost petrecute de Brigitte Bardot în satul pescăresc Saint Tropez, într-o ţinută dintr-o singură piesă în stilul propriu. Chiar şi după ce a început să aibă mai mult succes, s-a bucurat de vacanţe tot în oraşul de pe Riviera Franceză. S-ar putea spune că ea l-a transformat în destinaţia de vacanţă luxoasă care este astăzi.

2 b3 jpg jpeg

Elizabeth Taylor prefera Mexicul

Actriţa britanico-americană a fost una dintre cele mai populare vedete de la Hollywood. În timpul verilor, lui Taylor îi plăcea să petreacă timp în locuri pline de farmec. Când s-a îndrăgostit de Richard Burton, Mexicul era locul lor predilect de vacanţă. Actorul chiar a cumpărat Casa Kimberly din Puerto Vallarta pentru ea în 1963. În prezent, turiştii pot dormi în vechiul dormitor al lui Taylor pentru 650 de dolari pe noapte.

4 240631802 539576060494546 5770890374533508349 n jpg jpeg

Frank Sinatra şi Marilyn Monroe adorau Palm Springs

Ceea ce este acum locul unor mari festivaluri de muzică a fost cândva un al doilea Hollywood. De-a lungul anilor, sute de vedete şi-au luat case de vacanţă în Palm Springs, printre care Kim Kardashian şi Kris Jenner.

În cartea sa „Palm Springs Confidential: Playground of the Stars‟, Howard Johns a explorat 500 de case celebre din Palm Springs din trecutul Hollywoodului, inclusiv cele ale lui Frank Sinatra, Elizabeth Taylor şi Suzanne Somers.

6 240395498 585966169267997 5613859709954582574 n jpg jpeg

Una dintre cele mai renumite persoane din Palm Springs a fost Marilyn Monroe, a cărei carieră s-a lansat după ce a fost fotografiată la Racquet Club. Hotelul Palm Springs a fost fondat în 1934 de actorii Charles Farrell şi Ralph Bellamy şi a devenit o casă de vacanţă pentru multe staruri.

Timp de zeci de ani, vedetele de film şi mogulii care au devenit membri ai clubului au făcut din Palm Springs o destinaţie plină de farmec, exclusiistă. În lunile fierbinţi de vară, Marilyn Monroe se întindea şi pe plajele din Hamptons din statul New York. Bomba sexi, care avea o casă pe Hamlin Lane, a menţionat în repetate rânduri că a petrecut în Hamptons cele mai frumoase momente din viaţa ei. Actriţa s-a pregătit pentru rolul din „Some Like It Hot‟ la casa ei de vacanţă din Hamlin Lane.

5 240408594 626143501683556 6834412056416902955 n jpg jpeg

Fotografiile lui Bruno Bernard cu Monroe lângă piscina de la Racquet Club i-au atras atenţia asupra ei lui Johnny Hyde, unul dintre şefii Agenţiei William Morris. După ce Hyde şi Monroe au început o relaţie şi Monroe a câştigat un rol în „The Asphault Jungle‟, cariera ei s-a lansat cu adevărat.

Citeşte şi:  Unde petrec vedetele autohtone vacanţa de vară! Laura Cosoi sărbătoreşte „nunta de zahăr‟ în paradisul din Corfu

Pe de altă parte, Frank Sinatra se relaxa nu doar în Palm Springs, ci şi în Cuba. Chiar şi azi, atmosfera este asemănătoare cu aceea din vremea în care Frank Sinatra se plimba pe drumurile pietruite ale Havanei. Cântăreţul a frecventat faimosul Sloppy Joe's, unde se presupune că a fost creat prima dată sandvişul Joe şi care a fost închis în 1965 la ordinul lui Fidel Castro, redeschizându-se în 2013. Sandvişul este servit şi azi în mod autentic, cu carne de vită, roşii şi măsline.

Audrey Hepburn şi Grace Kelly se răsfăţau pe insula Capri din Italia

Italia a fost printre favoritele vedetelor de la Hollywood care erau în căutarea unei evadări. Audrey Hepburn a făcut furori la Roma când a călătorit acolo pentru a filma „Roman Holiday‟ la scurt timp după al Doilea Război Mondial.

7 ah jpg jpeg

Citeşte şi:  Cele mai scumpe vacanţe ale artiştilor faimoşi. Cât au putut să cheltuiască?

Una dintre escapadele italiene preferate de Hepburn a fost Capri, o insulă de pe coasta Italiei, iubită şi de Grace Kelly care a renunţat la cariera de la Hollywood pentru a deveni o prinţesă de Monaco.

8 gk jpg jpeg

În 1956, Kelly a luat 80 de valize şi pe câinele ei pe o ambarcaţiune cu care a navigat de la New York la Monaco pentru a se căsători cu prinţul Rainier, pe care îl cunoscuse la Festivalul de Film de la Cannes în 1955. S-a stabilit în noul ei imperiu european, aterizând în locuri precum Sevilla, Veneţia şi Mallorca, dar unul dintre locurile ei preferate pentru a scăpa de toate a fost Capri. În timpul zilei, vedetele stăteau adesea la Grand Hotel Quisisana.

9 kg jpg jpeg

Elvis Presley se relaxa în Hawaii

Regele rock’n roll a călătorit acolo mai ales acolo pentru a filma „Blue Hawaii‟. După aceea, şi-a petrecut mult timp relaxându-se pe insule, în vacanţă pe Oahu sau jucând fotbal cu prietenii pe Insula Kailua.

Dragostea sa pentru statul Aloha l-a adus chiar să-şi redecoreze o cameră din Graceland. După ce a adăugat atmosfera luxuriantă a insulei, încăperea a devenit cunoscută sub numele de „Camera junglei‟, unde avea să înregistreze o mulţime de piese muzicale.

FOTO: Instagram/brigittebardotbb (Willy Rizzo)/crashonclassy/mailynmonroe_star/fashion_retro15/rareaudreyhepburnRecente

Hugh Jackman și soția foto  Shutterstock jpg
brad de Crăciun sursa  Shutterstock jpg
ok Razvan Popescu (2) jpg
Selena Gomez jpg
Printesa Aiko a Japoniei jpeg
Katherine Hepburn jpg
Shania Twain, abuz sexual sursa  Shutterstock jpg
Cea mai in varsta castigatoare a unui premiu Grammy Sursa imagine Instagram angelaalvarez1927 jpg
Meghan Markle si Printul Harry jpeg
Printul Harry jpg
Paradoxul zilei de nastere Sursa imagine shutterstock 150755498 jpg
kim kardashian sursa  Instagram jpg
Cele mai ciudate obiceiuri alimentare ale celebritatilor Sursa imagine Instagram wearedavid mia jpg
Oprah Winfrey, Tom Cruise nunta sursa  Shutterstock jpg
Vedete care au devenit mame in 2022 jpg
meghan markle, cățeii ducesei sursa  Shutterstock jpg
Jennifer Lopez și Ben Affleck (2) jpg
Kylie Jenner jpg
Wednesday jpeg
vedete care au înșelat cu bona copiilor sursa  Shutterstock jpg