FOTO Unde trăieşte Tiger Woods şi cum arată casa lui de 55 de milioane de dolari de pe „insula bogaţilor“

1 profimedia 0513252470 jpg jpeg

Considerat unul dintre cei mai buni jucători de golf din toate timpurile, Tiger Woods are o avere pe măsura rezultatelor sale din sport. Deşi a trecut printr-un divorţ foarte costisitor, sportivul american are încă o avere estimată la 800 de milioane de dolari.

Tiger Woods câştigă anual în jur de 100 milioane de dolari şi, potrivit revistei „Forbes“, a fost prima persoană din lume care a câştigat în cariera de sportiv peste 1 miliard de dolari.

O bună parte din aceşti bani au fost pierduţi la divorţul de modelul suedez Elin Nordegren (foto 6 Galerie). După ce numeroasele aventuri extraonjugale ale sportivului au apărut în presa – Woods a recunoscut că a înşelat-o peste 100 de femei - aceasta a depus actele de divorţ, iar sportivul a fost nevoit să-i plătească fostei soţii suma de 100 de milioane de dolari.

Tot atunci, el a renunţat şi la insula privată din Suedia (care mai târziu a fost scoasă la vânzare), însă actuala sa proprietate depăşeşte limitele imaginaţiei: are propriul teren de golf, câteva piscine, şase corpuri de clădiri, un rezervor uriaş de oxigen şi un teren de baschet.

Unde este „insula bogaţilor“ şi ce vecini are sportivul

Atunci când nu se află pe iahtul său de 50 de metri lungime (foto 5 Galerie), o adevărată casă plutitoare, cel mai probabil îl poţi găsi pe Tiger Wood la conacul din Jupiter Island (Florida, SUA). Insula are doar 900 de rezidenţi, iar valoarea medie a unei locuinţe este de 5 milioane de dolari.

Woods a cumpărat proprietatea de 4 hectare pentru 40 de milioane de dolari, iar la vremerea respectivă acolo existau doar câteva corpuri de casă (foto 3 Galerie). A transformat-o după gustul său, iar astăzi valorează 55 de milioane de dolari.

Situat lângă ocean, domeniul sportivului include 6 clădiri, un teren de tenis, o sală de sport, un teren de baschet, un teren de golf de 1,5 ha. Dintre cele 6 clădiri, patru sunt dependinţe, una este un corp de locuit cu o suprafaţă de 3.200 de metri pătraşi, iar alta o clădire multifuncţională de 6.500 de metri pătraţi. De asemenea, Tger Woods a amenajat un cinematograf, o sală de jocuri şi o cramă.

Iar dacă se plictiseşte de proprietatea sa, deşi nu ar exista niciun motiv să se întâmple acest lucru, Woods îşi poate vizita vecinii celebri şi bogaţi de pe insulă: Michael Jordan, Celine Dion, Kid Rock Olivia Newton-John, Justin Bieber.

FOTO ProfimediaRecente

Dumnezeu jpg
Maria Shriver, Arnold Schwarzenegger jpg
Google Bard jpg
Luna si Mercur in trigon pe 8 februarie 3 nativi egoisti in dragoste Sursa foto shutterstock 1770076130 jpg
meghan markle printul harry botez baietel jpeg
Tori Spelling jpg
Reese Witherspoon si Robert De Niro jpg
Beyonce sursa  Instagram jpg
cutremur sursa  Shutterstock jpg
Culori care atrag norocul la bani Sursa foto shutterstock 638041264 jpg
Angelina Jolie si Jon Voight jpeg
 Matthew McConaughey si Kate Hudson jpg
Printul Harry Sasha Walpole jpg
Shania Twain foto  Instagram jpg
Jessica Simpson  Instagram jpg
Priyanca Chopra Jones shutterstock 2083738132 jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg