Fotomodelul britanic Kate Moss a reuşit să o enerveze şi pe Cindy Crawford prin modul în care mânca

3 shutterstock 94182724 jpg jpeg

Cindy Crawford, unul dintre cele mai apreciate modele ale Americii, făcea furori în anii ’90, când păşea pe cele mai cunoscute podiumuri de modă. Aceasta a fost şi va rămâne una dintre cele mai frumoase şi faimoase femei ale lumii. Cu toate acestea, şatenei cu ochi căprui nu i-a fost deloc uşor să îşi menţină silueta şi look-ul impecabil.

Se spune că modelul Cindy Crawford a atins succesul datorită siluetei sale atletice, cu ajutorul căreia a reuşit să devină unul dintre cele mai cunoscute modele. Chiar dacă s-a bucurat de mult succes, faima a venit la pachet cu multe sacrificii. Supermodelul a declarat că toată viaţa a fost nevoită să urmeze un stil de viaţă sănătos şi destul de strict.

Kate Moss, "unul dintre oamenii care mâncau ceea ce îşi doreau"

Cindy Crawford a dezvăluit pentru presa internaţională că a fost mereu „enervată” de modele precum Kate Moss, care rămâneau mereu în formă chiar dacă mâncau orice mâncare nesănătoasă precum junk food, în timp ce ea făcea adevărate sacrificii pentru silueta sa perfectă. Cindy şi-a deschis sufletul pentru o publicaţie internaţională şi a recunoscut că nu a fost niciodată una din acele persoane care pot mânca orice fără să se îngraşe: „Nu-mi place cuvântul dietă, dar totuşi aleg să mănânc bine. Nu am fost niciodată unul dintre oamenii care mâncau ceea ce îşi doreau - chiar şi eu mă supăram pe Kate Moss când mânca un burger, cartofi prăjiţi şi fuma o ţigară”, a declarat Cindy potrivit Metro.co.uk.

Prin ce metode îşi menţinea silueta Cindy Crawford

Pe lângă dieta strictă, Cindy a recunoscut că fost nevoită să introducă şi mişcarea în stilul său de viaţă, odată cu mutarea sa în New York: „Când m-am mutat în New York, am ştiut că trebuie să schimb modul în care mâncam, deoarece nu voi mai putea intra in haine. Modul în care făceam mişcare s-a schimbat. Mi-am dat seama că antrenamentele mele nu mă mai pot obosi, ci trebuiau să mă energizeze. Scopul meu nu este să mă rănesc. Am adăugat mai mult stretching şi nu mă mai simt la fel de obligată să fac antrenamente dure”, a declarat modelul.

Cindy Crawford a cunoscut faima în anii ’80 şi a apărut pe coperta mai multor reviste de modă precum Vogue sau Elle. 

Sursă foto: Sutterstock



Recente

Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg
un caine fericit jpg
Victoria Beckham jpg
Regina Margareta a Danemarcei  foto  Shutterstock jpg
bebeluș  foto   Shutterstock jpg