Frumoasă în 15 minute

1 53148 original jpg jpeg

Oricât de puţin timp ai avea la dispoziţie, sunt câteva lucruri pe care le poţi face pentru frumuseţea ta astfel încât să fii irezistibilă. Nu-ţi ia mai mult de un sfert de oră, nu trebuie să foloseşti produse scumpe, iar rezultatul o să se vadă imediat. Pe locuri, fii gata... start la frumuseţe!

Păr strălucitor:5 minute

Aplică un gel de strălucire pe părul ud. Usucă-l apoi cu feonul,folosind o perie pentru a-l modela.

Curăţarea tenului:3 minute

Orice s-ar întâmpla,nu uita să-ţi cureţi tenul dimineaţa şi seara. Foloseşte discuri de demachiat sau vată cu ajutorul cărora aplică întâi lapte demachiant,apoi tonifiant adecvat tipului tău de ten.

Un ten mai proaspăt:4 minute

O mască dintre cele care nu au nevoie de un timp lung de acţiune sau chiar făcută în casă îţi va hidrata tenul şi îl va face să reziste mai bine poluării sau schimbărilor de temperatură.

Nu uita de crema de faţă:1 minut

Ştii prea bine că trebuie să o foloseşti dimineaţa şi seara. Alege-o în funcţie de tipul tău de ten şi de vârstă. Dimineaţa sunt indicate cremele hidratante cu factor de protecţie UV,seara – cele nutritive sau antirid.

Buze moi:30 de secunde

Aplică un balsam de buze. Poţi folosi unul cu pigmenţi sau gloss care să dea şi o uşoară culoare şi strălucire buzelor.

Mâini fine:1 minut şi 30 de secunde

Foloseşte o cremă grasă de mâini. Masează bine până intră în piele. Pentru rezultate rapide,poartă peste noapte o pereche de mănuşi de bumbac.