Frumoase şi pline de bani. Care sunt vedetele care conduc cele mai scumpe maşini

1 73353 original jpg jpeg

Dacă pentru noi criteriul financiar este poate cel mai important factor în alegerea unei maşini, ei bine, pentru ele, acesta este ultimul lucru la care se gândesc. Vorbesc despre vedetele de peste ocean care se răsfaţă cu maşini personalizate de sute de mii de dolari, astfel încât să le satisfacă şi cele mai exigente cerinţe.

Mai jos,am făcut un top al celor mai scumpe maşini conduse de divele ale căror melodii le fredonăm în drumul spre serviciu.

Pe primul loc de află un Silver Cloud Rolls-Royce din 1959 al cărui preţ ajunge la 1 milion de dolari. Cine credeţi că este fericita posesoare? Ei bine,Beyonce adoră maşinile clasice şi …luxoase.

Pe locul 2 se situează Rihanna cu un Lamborghini roşu,pentru care a scos din buzunar aproximativ 750.000,fiind  în ton cu stilul extravagant al cântăreţei.

Celine Dion este o prezenţă rafinată,dar şi rafinamentul are preţul lui:cântăreaţa conduce un Maybach 62. Acesta a fost făcut la comandă astfel încât să se ridice la cele mai înalte standarde de confort,iar preţul este pe măsură,500.000 de dolari.