Frumuseţe de vară: trucuri pentru îngrijirea pielii

1 72197 original jpg jpeg

Din moment ce tocmai am intrat în sezonul de vara şi temperaturile au început să crească, sfaturile de frumuseţe sunt mai mult decât binevenite.

Raze UV ale soarelui poate duce la o serie de probleme de la părul uscat la pielea uscată,arsuri solare şi riduri,astfel încât nu se poate descoperi destule secrete de frumuseţe pentru a va asigura că acestea îşi menţin frumuseţea lor naturală şi de sănătate.

Pentru a vă asigura că sunteţi mereu cu un pas înainte atunci când vine vorba de a proteja pielea,sănătate şi frumuseţe,am ales o selecţie de sfaturi de frumuseţe pentru vară,sfaturi şi trucuri care au fost testate.

Apă şi zeamă de lămâie pe stomacul gol

Începeţi rutină de frumuseţe pe stomacul gol,pentru a vă asigura energia pentru toată ziua. Beţi un pahar de apă caldă amestecată cu sucul de la o jumătate de lămâie. Acesta este un truc de frumuseţe antic care stimulează energie şi detoxifică organismul. Odată ce corpul dumneavoastră poate scăpa de toxinele din sânge mai uşor,pielea dumneavoastră va deveni radiantă şi veţi arată şi simţi mult mai bine.

Citeşte continuarea articolului AICI.Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg