Frumuseţea naturală are un nume!

1 66367 original jpg jpeg

Toate femeile îşi doresc să fie frumoase, să aibă o textură a pielii mătăsoasă şi unghii şi păr sănătoase. Specialiştii vin în ajutorul femeilor cu un supliment alimentar îmbogăţit cu acid hialuronic şi fibre de colagen marin.

Ce este colagenul şi cum acţionează?

Colagenul este o proteină fibroasă insolubilă ce reprezintă componenta principală a ţesutului conjunctiv al corpului,ce se regăseşte pe întreaga suprafaţă a pielii,fiind responsabil pentru menţinerea nivelului corespunzător de hidratare al pielii,asigurând fermitatea şi elasticitatea acesteia.

În timp,fibrele de colagen îşi pierd elasticitatea,fapt ce conduce la apariţia semnelor vizibile ale îmbătrânirii la suprafaţa pielii,cum ar fi cutele profunde,ridurile şi liniile fine.

De ce să alegi colagen îmbunătăţit cu acid hialuronic?

Colagenul şi acidul hialuronic sunt două substanţe prezente în mod natural în organism,având un rol extrem de important în sănătatea pielii,a ţesutului conjunctiv şi a articulaţiilor. Abilitatea corpului de a produce colagen şi acid hialuronic scade în timp,cu rezultate imediat vizibile asupra pielii. Prin urmare,pentru a menţine elasticitatea şi fermitatea pielii,este necesară consolidarea colagenului şi a acidului hialuronic.

Componentele din cosmetice pot contribui la o producţie normală de colagen de către corp, iar adaosul de acid hialuronic contribuie la atingerea unor rezultate optime.

De ce colagen sub formă de peptide?

În procesul de digestie,organismul uman scindează proteinele în componente mai mici (peptide,aminoacizi) pe care ulterior le absoarbe şi le utilizează în diferite procese organice. În mod similar,proteina colagen trebuie descompusă de câteva ori pentru a putea fi absorbită de către organism.

Colagenul cel mai bun este hidrolizat PEPTAN sub formă de peptide, care sunt deja descompuse până la o dimensiune potrivită în vederea absorbţiei de către organism,cât şi pentru o utilizare mai bună şi mai eficientă.

Peptidele de colagen sunt distribuite în organism,în special în dermă (substratul) pielii şi acţionează în baza următorului mecanism dual:

• asigură pilonii esenţiali pentru formarea fibrelor de elastan

• stimulează proliferarea fibroblastului,sporind procesul de formare a colagenului şi a acidului hialuronic de către corp

Acidul hialuronic acţionează în mod complementar ca agent de umplere (filler) al pielii,iar rezultatele sunt vizibile după 12 săptămâni de utilizare conform studiilor clinice. Durata de acţiune a produsului variază în funcţie de condiţia diferită a pielii,stilul de viaţă şi dieta.

Derma (substratul) pielii unde nivelurile de colagen sunt reduse (ca urmare a îmbătrânirii,dietei necorespunzătoare sau supraexpunerii la UVA şi UVB) şi unde putem observa o lipsă de elasticitate a pielii.

Derma (substratul) pielii unde peptidele de colagen au acţionat asupra compoziţiei elementelor structurale,formării elastanului şi au stimulat proliferarea fibroblastului,cât şi sintetizarea de colagen şi acid hialuronic.

De ce colagen din surse de peşte?

Colagenul din peşte reprezintă o sursă naturală pură de colagen,iar studiile au demonstrat faptul că este mai uşor absorbit de către organism.

Unele produse conţin colagen din peştele Tilapia, care beneficiază de cel mai ridicat nivel de aminoacizi specifici ce contribuie la sănătatea pielii,comparativ cu alte tipuri de colagen,prelevate de la alte specii.

Colagenul nu conţine agenţi contaminanţi,întregul proces de fabricaţie având loc în condiţii de pescuit şi producţie controlate.

Care sunt beneficiile vitaminelor A, C, ale complexului B şi ale zincului?

Vitamina C are proprietăţi antioxidante împotriva radicalilor liberi şi contribuie la formarea normală a colagenului pentru a o funcţionare normală a pielii,cartilajelor,gingiilor şi vaselor de sânge.

Vitamina A contribuie la menţinerea sănătăţii normale a pielii,în timp ce vitamina B şi zincul contribuie la menţinerea condiţiei fiziologice a pielii,unghiilor şi părului,protejând celulele împotriva stresului oxidativ,respectiv împotriva efectelor dăunătoare timpurii ale radicalilor liberi.

Aceste elemente combinate cu colagenul şi acidul hialuronic sunt concentrate într-un complex de frumuseţe deosebit de integrat ce asigură atât elemente nutritive primare,gata de folosire,cât şi micronutrienţi,ce contribuie la stimularea producţiei naturale de colagen de către organism.

Produsele cu colagen au o serie de

printre care:

• sporeşte sănătatea şi frumuseţea pielii din interior

• îmbunătăţeşte textura pielii şi întăreşte părul şi unghiile

• contribuie la sănătatea ţesutului conjunctiv,a cartilajelor şi a încheieturilor

• are proprietăţi antioxidante ce previn efectele adverse ale radicalilor liberi

• este sub formă de peptidă ce sporeşte absorbţia sa în organism

• conţine colagen de calitate ridicată din surse naturale de peşte!Recente

vedete in costum de baie jpg
Aishwarya Rai profimedia 0692768910 jpg
Jlo si Marc Anthony jpg
diego maradona shutterstock 2026359395 jpg
serena william instagram 1  jpg
Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg