Fruntaşe în concerte, codaşe la filmări? Află aici!

1 54356 original jpg jpeg

După ce doboară recordurile de albume vândute la nivel mondial, se pare că şi cântăreţele celebre se... plictisesc. Cum se „tratează“? Ei bine, cochetează cu actoria şi au parte fie de eşecuri, fie de succese răsunătoare, după cum vei putea citi în cele ce urmează.

Jennifer Lopez:o actriţă fără „strălucire“

Iniţial,s-a făcut remarcată într-o serie televizată cu dansatori şi mai apoi a cucerit încet-încet şi marile ecrane. De la „Camerista“,la „Eu cu cine mă mărit?“,„Pasiune periculoasă“ şi „Soacra mea e o scorpie“,Jenny pare să se fi specializat pe comedii,cu o singură excepţie:drama „Selena“,despre regretata cântăreaţă mexicană cu acelaşi nume. De curând,am putut s-o vedem şi în „Pregăteşte-te,că vine!“,o comedie mai slăbuţă,despre care mulţi au spus că nu le-a stârnit interesul. Dar să nu ne grăbim cu catalogările! Să-i mai dăm lui Jenny o şansă la următoarele proiecte cinematografice. 

Jennifer Hudson:interpretări de nota 10

simeon stalpnicul png

Concurentă a unui faimos show muzical american,Jennifer Hudson a decis că nu vrea să se limiteze la o singură meserie. De aceea şi-a folosit toate cunoştinţele acumulate în cariera muzicală pentru a pătrunde în industria cinematografică. Ea şi-a câştigat primul rol în adaptarea musicalului „Dreamgirls“ şi a obţinut un Premiu Oscar pentru „Cea mai bună actriţă“. De atunci,a apărut în mai multe filme,cum ar fi „Winnie“ şi „Viaţa secretă a albinelor“. Recent,Jennifer s-a remarcat cu rolul din „Smash“ (serial TV) şi pare că nimic nu o poate opri!

Mariah Carey:premiată,dar şi contestată

simeon stalpnicul png

În 1997,Mariah Carey,cântăreaţa cu voce de aur,s-a decis să ia lecţiile de actorie în serios şi un an mai târziu a participat la primele sale audiţii. Ea şi-a făcut debutul în această meserie cu rolul din „Burlacul“,în 1999,iar în 2001 a jucat în filmul „Strălucire“,considerat de critici un eşec cinematografic.

Mariah nu s-a dat însă bătută şi a primit un rol în „Fete deştepte“. Decizia a fost una inspirată,căci a reuşit să câştige premiul pentru „Cea mai bună performanţă“ la Festivalul Internaţional de Film Palm Springs,pentru rolul din lungmetrajul „Precious“. Fără a fi răutăcioşi,trebuie să recunoaştem că ne place mai mult să o auzim cum face vocalize decât să o vedem cum joacă în filme!

Beyoncé Knowles:cucerită de scenariile bune

simeon stalpnicul png

Pe vremea când încă mai făcea parte din trupa Destiny's Child,Beyoncé a primit un rol important într-un serial numit „Carmen:O Hip-hOperă“ şi s-a descurcat binişor. Pentru că microbul actoriei nu-i cruţă pe cei cu înclinaţii artistice,voluptuoasa artistă a interpretat şi alte personaje în filme ca „Pantera Roz“,„Austin Powers in Goldmember“,„Obsesia“ şi altele. Cel mai notabil a fost rolul din „Dreamgirls“,film care a câştigat şi un Glob de Aur.

Queen Latifah:schimbare de carieră cu succes

simeon stalpnicul png

 Simpatica mulatră şi-a început ascensiunea spre o carieră muzicală de succes ca membră a trupei de  hip-hop Ladies Fresh. La un moment dat,a încercat să producă de una singură muzică,dar mai apoi s-a reorientat către actorie. Şi bine a făcut! După un rol principal într-un serial,Latifah a jucat în „Colecţionarul de oase“ şi în musicalul „Chicago“,iar în 2007 a câştigat un Glob de Aur pentru prestaţia din seria televizată „Life Support“.

Renumită pentru poantele ei savuroase,Queen Latifah a dat o nouă aură,mai spontană şi mai relaxantă,conceptului de comedie.

Madonna:admirată şi pe platourile de filmare

simeon stalpnicul png

Fată (mai mult sau mai puţin) materialistă,dacă e să ne inspirăm chiar din versurile ei,Madonna a decis la un moment dat că vrea să-şi încerce norocul şi în culisele actoriei,aşa că nu a stat prea mult pe gânduri şi,în 1985,a obţinut un rol micuţ în filmul „Nebun după tine“. Au urmat producţiile „Căutând-o pe Susan“,„Liga feminină de baseball“,  „Cine-i fata?“,şi lista nu se opreşte aici. Interpretarea din filmul „Evita“,din 1996,i-a adus un Glob de Aur pentru „Cea mai bună actriţă“ şi Premiul Oscar pentru „Cel mai bun cântec original“. Însă nu doar cu aceste premii se mândreşte diva. În timpul filmărilor la această peliculă,Madonna a rămas însărcinată cu antrenorul personal,Carlos Leon,de care s-a despărţit la scurt timp. Aşa a apărut pe lume fiica ei,Lourdes. Recente

Mandy Moore, Nick Jonas jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck jpeg
nuntă Prințul Harry, Meghan Markle foto  Shutterstock jpg
Click! pentru femei Nr 3  2023 jpeg
Menopauza jpg
Ireland Baldwin jpg
Pamela Anderson carieră foto  Shutterstock jpg
Papa Benedict sursa  Shutterstock jpg
Iti place muzica live Iata top 3 restaurante pe care nu trebuie sa le ratezi in Bucuresti jpg
zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg