Frustrarea pe care Naomi Campbell o are, după ani întregi de carieră. Renunţă la viaţa publică?

1 naomi campbell jpg jpeg

Naomi Campbell este una dintre cele mai apreciate fotomodele din istorie, însă deşi are o vastă experienţă în modă, ea a declarat că are totuşi o frustrare, în ceea ce priveşte cariera sa.

Anul trecut, la vârsta de 50 de ani, Naomi Campbell a devenit mamă pentru prima oară. De la acest eveniment, ea a trecut prin multe momente dificile. Pentru că şi-a ţinut sarcina ascunsă, mulţi au spus că fiica sa este adoptată, iar povestea naşterii ar fi fost una falsă. Acum, într-un interviu pentru revista „Vogue‟, Naomi a răspuns tuturor speculaţiilor şi a infirmat toate ştirile false. Totodată, a vorbit şi despre prietenii pe care îi are, dar şi despre frustrările profesionale.

Citeşte şi: „Vedete care au devenit mame la vârste înaintate. Naomi Campbell surprinde lumea prin naşterea unei fetiţe la 50 de ani”

„Ea este copilul meu. Nu a fost adoptată‟, a menţionat Naomi, ajunsă la vârsta de 51 de ani. Naomi a mai spus că puţini oameni ştiau că, de fapt, ea plănuia de mult timp să devină mamă: „Mă pot baza doar pe o mână de oameni. Ea este cea mai mare binecuvântare pe care mi-am putut-o imagina vreodată. Este cel mai bun lucru pe care l-am avut vreodată‟, a continuat Naomi Campbell.

stanga
dreapta
2 naomi campbell 01 jpg jpeg

Anul acesta, Naomi va putea fi văzută la spectacolele de modă din Paris, Milano şi Londra. Ea arată grozav la cei 51 de ani, însă un singur lucru o supără - frustrarea sa este că nu mai are aceeaşi energie ca pe vremuri: „La unul dintre spectacole, mi-am spus: Hai, ridică-ţi picioarele! De ce mergi atât de încet‟, a mărturisit Naomi.

În discuţia despre viaţa de model, Naomi şi-a amintit despre începuturile sale în industria modei. Ea a mărturisit că, la început, mergea la zeci de prezentări de modă, dar nu era aleasă pentru campaniile publicitare, din cauza discriminării, lucru care a rănit-o enorm, la vremea respectivă: „A trebuit să îmi revin singură şi să continui. Sunt mândră să văd diversitatea de astăzi‟, a spus ea.

Sursă foto: Shutterstock