GALERIE FOTO Oana Roman nu mai e Oana Roman! Cât de mult a slăbit!

1 oana 7 jpg jpeg

În urmă cu mai puţin de un an, Oana Roman a decis să păşească pe un nou drum în viaţă. Cu paşi mici, ambiţie şi perseverenţă a demonstrat că se poate, a slăbit extraordinar de mult, iar transformarea ei este radicală.

Oana Roman a avut probleme cu greutatea mai bine de jumătate din viaţă, iar ironiile la adresa ei au afectat-o mult, însă spune că nu acesta este motivul pentru care a decis să slăbească, ci pentru că a pus un pariu cu o prietenă.

Vedeta a ţinut multe cure de slăbire de-a lungul anilor şi a realizat că nu exită o dietă-minune, datorită căreia să slăbeşti rapid şi eficient, iar kilogramele pierdute revin la fel de repede.

De aceea a ales să slăbească sănătos şi încet, mâncând orice, dar în cantităţi mici. În plus, a asociat acestei diete şi diverse proceduri corporale.

”Dacă vii la mine cu «asta nu ai voie», mă frustrez foarte rău. Şi atunci am zis să încerc să nu-mi înterzic nimic, doar să reduc cantităţile. Şi practic asta am făcut. Eu mănânc orice, dar foarte, foarte puţin. Mi s-a reglat metabolismul astfel încât am doar o masă consistentă pe zi, după-amiaza. Mă şi infometez puţin. Iau mesele la 14 ore distanţă. Seara mănânc foarte puţin, o salată, fructe. Nu mânanc dimineaţa, nu am putut să o fac niciodată, beau doar o cafea. Prima masă o mănânc la ora 13“, a declarat pentru antena3.ro Oana Roman, precizând că mănâncă inclusiv ciocolată, îngheţată, prăjituri, dar în cantităţi foarte mici.

FOTO Instagram/Oana Roman



Recente

Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg
Britney Spears  foto   Shutterstock jpg
Kim Kardashian  Instagram jpg
Khloe Kardashian a slabit jpg
musafiri  jpg
Gigi Hadid  sursa   Instagram jpg