GALERIE FOTO Oana Roman nu mai e Oana Roman! Cât de mult a slăbit!

1 oana 7 jpg jpeg

În urmă cu mai puţin de un an, Oana Roman a decis să păşească pe un nou drum în viaţă. Cu paşi mici, ambiţie şi perseverenţă a demonstrat că se poate, a slăbit extraordinar de mult, iar transformarea ei este radicală.

Oana Roman a avut probleme cu greutatea mai bine de jumătate din viaţă, iar ironiile la adresa ei au afectat-o mult, însă spune că nu acesta este motivul pentru care a decis să slăbească, ci pentru că a pus un pariu cu o prietenă.

Vedeta a ţinut multe cure de slăbire de-a lungul anilor şi a realizat că nu exită o dietă-minune, datorită căreia să slăbeşti rapid şi eficient, iar kilogramele pierdute revin la fel de repede.

stanga
dreapta
2 oana 8 jpg jpeg
3 oana1 jpg jpeg
4 oana 9 o jpg jpeg
5 oana 5 jpg jpeg
6 oana 6 jpg jpeg
7 oana4 jpg jpeg

De aceea a ales să slăbească sănătos şi încet, mâncând orice, dar în cantităţi mici. În plus, a asociat acestei diete şi diverse proceduri corporale.

”Dacă vii la mine cu «asta nu ai voie», mă frustrez foarte rău. Şi atunci am zis să încerc să nu-mi înterzic nimic, doar să reduc cantităţile. Şi practic asta am făcut. Eu mănânc orice, dar foarte, foarte puţin. Mi s-a reglat metabolismul astfel încât am doar o masă consistentă pe zi, după-amiaza. Mă şi infometez puţin. Iau mesele la 14 ore distanţă. Seara mănânc foarte puţin, o salată, fructe. Nu mânanc dimineaţa, nu am putut să o fac niciodată, beau doar o cafea. Prima masă o mănânc la ora 13“, a declarat pentru antena3.ro Oana Roman, precizând că mănâncă inclusiv ciocolată, îngheţată, prăjituri, dar în cantităţi foarte mici.

FOTO Instagram/Oana Roman