Găseşte tunsoarea potrivită feţei tale!

1 61403 original jpg jpeg

Scopul este ca data viitoare când ajungi la un salon să ştii exact ce ţi se potriveşte şi să nu-ţi mai laşi coafeza să experimenteze cu părul tău! Iată care sunt tunsorile care creează o simetrie naturală între faţă şi păr.

Faţă diamant:frunte îngustă,bărbie mică şi ascuţită,zona obrajilor ceva mai latăPentru a crea echilibru între pomeţi şi frunte,adaugă un pic de volum în partea superioară a capului,spre coroană.  

Cel mai potrivit stil implică un bob stratificat,cu volum suplimentar şi şuviţe ceva mai rebele la nivelul bărbiei. Tăieturile asimetrice sunt,de asemenea,măgulitoare atunci când ai forma feţei  inimă. Mai poţi încerca şi nişte bucle lejere.

Aceasta este forma cea mai echilibrată de faţă şi aproape perfectă pentru orice tip de lungime şi stil de păr ai alege.  

Faţă rotundă:frunte scurtă,maxilar plin şi bărbie rotundă

Cele mai multe variante de păr scurt funcţionează bine pentru feţele rotunde,atâta timp cât există o anumită înălţime în zona coroanei şi plenitudine un pic mai sus de urechi,pentru a subţia în jos faţa. Tunsorile stratificate la nivelul obrajilor arată elegant şi sunt ideale pentru fetele rotunde. Buclele sunt şi ele,potrivite. Dacă ai părul drept,nişte tăieturi asimetrice pot fi,de asemenea,o opţiune bună.

Lasă-ţi părul până la bărbie sau până la umăr,cu un breton care poate să ascundă fruntea înaltă. Tunsorile ceva mai scurte în spate şi mai lungi în faţă,funcţionează bine cu acest tip de faţă.

Cele mai multe tunsori pe scurt,sunt potrivite pentru acest tip de faţă. Evită stilurile cu volum în partea de sus.Recente

Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg
film mut shutterstock 1208134459 jpg