Ghid de vârstă facial

1 70388 original jpg jpeg

Fiecare an care trece, îşi pune amprenta pe pielea noastră. În plus, factorii externi cum sunt soarele, poluarea, stresul, toate afectează pielea. Nu îţi dai seama imediat, dar în timp se arată.

Iată câteva lucruri pe care ar trebui să le ştim dinainte:Deshidratarea din cauza soarelui determină liniile fine şi pigmentarea. Pielease poate confrunta cu puncte negre şi coşuri. Aşadar,este esenţial să urmăm o rutină facială care să fie potrivită pentru tipul de ten pe care îl avem.

Iată care este acel ghid facial:

20 de ani

La 20 de ani,cele mai multe femei tocmai au scăpat de acneea din adolescenţă şi lucrează la o piele mai netedă şi catifelată. O vizită lunară la spa pentru o piele curată poate ajuta la întârzierea procesului de îmbătrânire. Alege ceva pe bază de plante,care oferă un tratament de hidratare pentru a echilibra pielea. Ingrediente precum ghimbirul proaspăt,şofranul,frunza de mentă,împreună cu mandarina,castravetele şi mierea pot ajuta. Un tratament hidratantpe bază de fructe poate fi benefic şi va exfolia,hidrata şi înmuia pielea. Asigură-te că folosesc doar produse organice şi naturale.

30 de ani

Aceasta este vârsta la care pielea începe să se schimbe. Un tratament facial ar trebui să reechilibreze hidratarea,echilibrul sebumului şi hidratarea,pentru a îmbunătăţi aspectul tenului. Optează pentru un tratament facial care include un masaj blând care va duce la eliminarea tensiunii. O substanţă exfoliantă va îndepărta celulele moarte ale pielii şi tratamentul ar trebui să fie finalizat cu o mască hidratantă.

40 de ani

Femeile cu pielea matură,în vârstă de 40 şi mai sus,ar trebui să fie atente la ceea ce folosesc. Vremea este schimbătoare,temperatura diferă de la o zi la alta,iar pielea are de suferit,de aceea trebuie curăţată bine şi apoi trebuie aplicat un gel pe bază de fructe. În schimb,poţi folosi ca tratament pachete cu lapte rece,măştipe bază de castravete,papaia sau banane în funcţie de tipul de piele pe care îl ai.  

  

Sfaturi utile

Indiferent de vârstă,există anumite ingrediente care poate face minuni. Se recomandă o curăţare a pielii care să îndepărteze uniform celulele moarte ale pielii. Încercă un masaj facial cu gel de aloe vera,care elimină impurităţile şi întinereşte pielea. Alege mereu măşti proaspete pe bază de fructe,trandafir,gălbenele şi iasomie,care oferă o strălucire radiantă pielii.



Recente

MAGIC IN THE AIR jpg
Hailey Bieber jpg
Tom Cruise i a interzis lui Nicole Kidman 1  foto   Shutterstock jpg
Ryan Reynolds și Blake Lively jpeg
Esta TerBlanche  foto   Shutterstock jpg
Brad Pitt  foto   Shutterstock jpg
Kate Middleton jpeg
Care sunt complexele tale fizice in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 526923172 jpg
Chitaristul trupei The Rolling Stones jpg
Jessie J jpg
Kim Kardashian, copii jpeg
Palatul Buckingham  foto   Shutterstock jpg
Brigitta Gheorghe, de la muzica la arta culinara 1  Sursa foto arhiva personala jpg
Barbosu  Sursa foto arhiva personala jpg
The Simpsons  foto   Imdb jpg
Mirosuri pe care cainii le resping jpg
Spune mi zodia ta si vei afla ce nuanta de ruj te pune in evidenta  Sursa foto shutterstock 2477758069 jpg
loialitate jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial  Sursa Foto   Shutterstock jpg
caine jpg