Gordon Ramsay nu își mai dorește copii, deși soția vrea să rămână însărcinată

Mărirea familiei nu se află printre planurile lui Gordon Ramsay. Deși soția lui, Tana, își dorește să rămână însărcinată, celebrul bucătar nu mai vrea încă un moștenitor. Care este explicația lui? 

image

Gordon Ramsay (56 de ani) și Tana (49 de ani) s-au căsătorit în anul 1996, iar de atunci, în familia lor au apărut cei cinci copii ai cuplului - Megan (25 de ani), Holly și Jack (23 de ani), Matilda (21 de ani) și Oscar James (4 ani).  

„Cine este bunicul tău?‟

La patru ani distanță de când a venit pe lume cel mai mic membru al familiei Ramsay,  bucătarul a declarat că soția lui, Tana, vrea să mai aibă un copil, dar el este reticent din cauza vârstei sale. În cadrul podcastului „Dish‟, a povestit: 

„Am un mic secret: Tana își dorește un copil‟. „Sunt prea multe autobuze. Este ca și cum ai merge la școală sau la cină cu două autobuze. În plus, voi fi cel mai în vârstă părinte la școală. Vor spune: Cine este bunicul tău? Și cum rămâne cu Ziua Sportului sau cu Ziua cursei cu ouă și linguri? Ce o să fac atunci?‟. El a adăugat: „Mi-ar plăcea încă unul, dar cinci sunt suficienți pentru moment‟. 

Gordon Ramsay, un tată exigent? 

De-a lungul timpului, presa internațională a relatat că Gordon Ramsay are o relație extraordinară cu copiii lui, însă este aspru în ceea ce privește educația lor. S-a scris că nu vrea să le lase averea și nici să le ofere un loc de muncă în restaurantele pe care le deține, deoarece nu își dorește ca aceștia să trăiască cu impresia că totul li se cuvine. „Cu siguranță (averea) nu le va ajunge. Chiar dacă pare un gest răutăcios, o fac pentru a nu-i strica‟, a dezvăluit el, pentru „The Telegraph‟, în anul 2017.

Citește și: Gordon Ramsay, un tată de coșmar? De ce refuză să le ofere copiilor un loc de muncă 

De asemenea, celebrul bucătar a dezvăluit, potrivit „Mirror‟, ce sume de bani primesc copiii lui săptămânal: „Meg (fiica cea mare) este la universitate și are un buget de 100 de lire, pe săptămână. Ceilalți primesc aproximativ 50 de lire, pe săptămână. Cu acești bani trebuie să își plătească telefoanele și biletele de autobuz. Cu cât învață mai devreme despre responsabilitatea de a economisi, cu atât le va prinde bine, mai târziu‟. 

Gordon Ramsay, familie jpeg

Sursă foto: Pinterest  Recente

horoscop, zodii, stres jpg
Beyonce sursa  Shutterstock jpg
DISKOteka 5 jpeg
Revista Click! pentru femei Nr 19  15 28 septembrie 2023 jpeg
Michael Kors foto  Shutterstock jpg
Demi Lovato jpg
Afis KHS 2023 jpg
Kourtney Kardashian însărcinată Instagram jpg
Piatra lunii in care te ai nascut iti spune care este cea mai mare calitate a ta Sursa foto shutterstock 349829447 jpg
Arnold Schwarzenegger jpg
Sylvester Stallone și fiicele lui sursa  Shutterstock jpg
Robbie Margot foto  Shutterstock jpg
cupluri celebre Shutterstock jpg
Brad Pitt Shutterstock jpg
caini inteligenti jpg
metabolism, energie jpg
suflet pereche jpg
Jennifer Lopez, Ben Affleck foto  Shuttestock jpg
Natalie Portman foto  Shutterstock jpg