Greşeli de machiaj care te îmbătrânesc

1 68793 original jpg jpeg

Fie că vrei să accentuezi o anumită trăsătură sau să ascunzi imperfecţiunile pielii, machiajul poate fi biletul tău de salvare atâta timp cât îl aplici corect.

Dacă vrei un look natural şi drăguţ,trebuie să alegi produsele potrivite,culorile şi texturile corecte,pentru a evita un look îmbătrânit. Aici ai câteva dintre greşelile care te îmbătrânesc!

Machiajul este un instrument eficient,care,dacă este folosit incorect poate crea neplăceri. Rezultatul? Un look nepotrivit,nesănătos şi hilar,dar şi câţiva ani adăugaţi imaginii tale. Învaţă să aplici machiajulastfel încât să infrumusetezi trăsăturile tale şi să eviţi aceste greşeli. 

Fondul de ten nepotrivit

Să găseşti fondul de ten corect este într-adevăr o muncă grea,încât o nuanţă greşită îţi poate schimba total apariţia,părând mai în vârstă. Şi când spunem “gresita” ne referim la culoare şi textură. Ce căutăm noi la un fond de ten este o aplicare perfectă,naturală,aproape invizibilă. Mai mult,să porţi o nuanţă prea închisă te îmbătrâneşte. Nu testa fondul de ten pe partea exterioară a mâinii,ci de-a lungul maxilarului şi la bază obrajilor. Alege culoarea care se amestecă impecabil. De asemenea,asigură-te că textura se potriveşte tipului tău de piele,altfel vei obţine un efect de mască. 

Mult anticearcăn

Coşurile,erupţiile sau pungile de sub ochi sunt doar câteva dintre problemele pielii,care pot strica o zi bună. Folosirea anticearcanuluipoate fi prietenul tău,fiind soluţia perfectă când vrei să acoperi imperfecţiuni nedorite. Mai mult,excesul de anticearcăn te poate îmbătrâni,mai ales dacă îl aplici în cantitate prea mare în zona ochilor. Astfel,alege textura luminoasă şi aplică folosind o pensulă fină şi amestecă ajutându-te de degete. 

Prea mult fard de obraz

Rolul pe care îl joacă fardul de obraz în procesul de machiaj este adesea subestimat. Dacă este aplicat corect,un fard de obraz ales corect ar trebui să îţi lumineze faţa şi să o ridice. Cosmeticienii spun că femeile de obicei folosesc prea mult fard de obraz şi merg prea jos şi prea aproape de linia maxilarului cu aplicarea lui. Aceasta duce către o piele lăsată şi un efect de îmbătrânire. Soluţia este să aplici fard de obraz pe pomeţi,folosind o culoare care înfrumuseţează tonul pielii,nuanţe delicate.

Prea multă pudră

Folosim pudra pentru a aşeza machiajul,pentru a matifia şi a reduce strălucirea. Dar,nu exagera cu pudra,încât îţi poate usca pielea şi accentua liniile fine. Nu trebuie să renunţi de tot la pudră,dar să aplici cu moderaţie pe nas şi bărbie,unde pielea tinde să fie puţin grasă. Dacă pielea ta este uscată,încearcă să nu foloseşti prea multă pudră,încât te va îmbătrâni evidenţiind ridurile. De asemenea,evită aplicarea acestui produs sub ochi şi în jurul gurii.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg