Greşeli frecvente în aplicarea fondului de ten

1 71618 original jpg jpeg

Fondul de ten nu este un produs cosmetic folosit de toate femeile. Dacă machiajul sau mascara par uşor de aplicat şi de ales de pe raft, în cazul fondului de ten este necesar să cunoşti bine câteva lucruri înainte de a-l cumpăra şi de a-l aplica.

1. Cumperi un fond de ten pentru toate tipurile de piele

În zilele noastre,fondul de ten face mult mai mult decât să acopere imperfecţiunile. Acesta oferă beneficii de îngrijire a pielii,cum ar fi tratarea tenulului gras,închiderea porilor sau hrănirea tenul uscat. Deşi asta este o veste bună,înseamnă că alegerea unui produs potrivit oricărui tip de ten este o greşeală. Acum nu mai contează doar nuanţa lui,ci şi cărui tip de piele se adresează.

2. Nu te hidratezi înainte de aplicarea fondului de ten

Tot timpul eşti în grabă,însă aplicarea fondului de ten înainte de curăţarea corectă a feţei şi de aplicarea unei creme hidratante este cu siguranţă o greşeală.  Dă-te cu cremă şi lasă să acţioneze cât timp te speli pe dinţi,îţi aranjezi părul sau te îmbraci (în partea de jos a corpului). După aceea,vei vedea cum fondul de ten va fi mult mai uşor de aplicat.

3. Testezi nuanţa fondului de ten pe mână

Cu toţii am făcut-o:testăm culoarea pe mâna pentru a verifica dacă este potrivită pentru noi. Problema este că această parte a corpului nu are aceeaşi nuanţă ca faţa. Cel mai bun loc pentru a vedea cât de bine se potriveşte tonul pielii tale este să aplici sub ochi sau pe nas. În cazul în care se confundă cu pielea,vei şti că ai găsit ce căutai.

4. Dai fondul de ten pe toată faţa

Fondul de ten nu ar trebui să fie o mască,ci mai degrabă să acopere imperfecţiunile tenului sau oriunde simţi că este nevoie. Pentru a evita un aspect inestetic,aplică doar unde este cazul,evitând linia păruluişi a maxilarului,pentru un finisaj proaspăt,nedetectabil.

5. Aplici anticearcăn înainte de fondul de ten

Nu contează cât de repede vrei să scapi de cearcănele de sub ochi după o noapte nedormită,acesta trebuie mereu aplicat după fondul de ten. De ce? Pentru că,dacă anticearcăneleeste aplicat iniţial,rişti să îl ştergi,atunci când dai cu fond de ten.

6. Foloseşti fond de ten pentru a închide tonul pielii

Nu cădea în capcana de a crede că un fond de ten mai închis la culoare este egal cu o piele sănătoasă,bronzată. Discrepanţa faţă de gât sau decolteu va face să arăţi chiar rău. În loc de asta,foloseşte un autobronzant pe cele mai întunecate puncte ale feţei-sub pomeţi,în lateralul nasului (de o parte şi de alta) şi în partea superioară a frunţii.Recente

Cadouri nepotrivite pentru Sărbătorile de Iarnă jpg
Printul John 4 jpeg
Cristina Mihaela Dorobantu (4) jpg
Filme care au distrus casnicii la Hollywood Sursa imagine shutterstock 2158102771 jpg
Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg