Helmuth Duckadam, fotbal în scop caritabil

1 48554 original jpg jpeg

Helmuth Duckadam, Andreea Raducan şi Geanina Varga au jucat fotbal pentru Cupa Hospice, la Clubul de Fotbal Steaua, pe 28 mai 2011 cu scopul de a strânge fonduri pentru copiii cu boli incurabile.

Sambata,la Clubul de Fotbal Steaua a avut loc a treia editie a Cupei  Hospice,cel mai mare turneu de fotbal caritabil din Romania.Alături de cei 300 de participanţi la competiţie,jucători şi suporteri,au fost şi legendele Steaua din anul 1986:Helmuth Duckadam şi Adrian Bumbescu,care şi-au arătat susţinerea pentru Hospice Casa Speranţei împreună cu alte personalităţi din lumea sporturilor precum:Narcis Răducan,Director Sportiv Steaua,Andreea Răducan,medaliată cu aur olimpic la gimnastică şi Geanina Varga,îndragita prezentatoare de la ştirile sportive.

Competiţia a strâns  fonduri pentru Hospice Casa Speranţei,fundaţie care asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă pentru copiii şi adulţii cu boli nevindecabile în stadii avansate şi terminale.

A ridicat cupa şi s-a bucurat de victorie echipa Apollo Mod după o finală incediară susţinută în faţa echipei Raiffeisen Bank,locul 2,urmaţi apoi de căştigătorul finalei mici şi a locului 3,echipa KPMG.

Fiecare companie care a participat la competiţie a facut o donaţie minimă de 1000 de euro strangând astfel suma de 16.000 de Euro,bani care vor asigura continuitatea serviciilor gratuite oferite în comunitate copiilor şi adultilor cu boli incurabile.

Puteti susţine Hospice Casa Speranţei vizitând www.hospice.ro. Aici poţi face o donaţie sau te poţi înscrie pentru voluntariat.

Fundaţia Hospice Casa Speranţei asigură gratuit servicii de îngrijire paliativă în judeţul Braşov şi în Bucureşti,pentru copii cu cancer,leucemie,distrofii neuro-musculare,malformaţii congenitale dar şi pentru adulţi cu boli oncologice. Peste 1700 de pacienţi sunt îngrijiţi la Casa Speranţei în fiecare an. Hospice Casa Speranţei este desemnatăcentru de excelenţă în Îngrijire paliativa în Europa de Sud-Est şi asigură îngrijire specializată gratuită din anul 1992. Recente

Adam și Eva Foto  Shutterstock jpg
Ben Affleck jpeg
Khloe Kardashian foto  Instagram jpg
Vedere jpg
Priyanka Chopra jpg
Coperta CPF 7 png
Cum sa citesti liniile din palma pentru a afla cati copii vei avea Sursa foto shutterstock 114300868 jpg
Jake Harper jpeg
Katy Perry, Orlando Bloom jpg
femeie din viitor sursa  Shutterstock jpg
Chrsitina Aguilera foto  Instagram jpg
Daenerys Targaryen jpeg
Reese Witherspoon sursa  Shutterstock jpg
Viitorul inteligentei artificiale prin ochii lui Bill Gates Sursa foto Pixabay jpg
Gisele Bündchen sursa  Instagram jpg
Robin Williams, Sam Neill jpg
Victoria Beckham jpg
Jennifer Lopez Instagram jpg
vedetă pe covorul roșu foto  Shutterstock jpg
Chrissy Teigen jpg