Hidratarea tenului vara - sfaturi utile ca să ai o piele curată şi strălucitoare

1 hidratarea tenului vara jpg jpeg

Orice femeie îşi doreşte să aibă un ten lipsit de imperfecţiuni, însă secretul acestuia este, fără îndoială, ritualul de îngrijire, care ar trebui să fie şi mai riguros vara, când căldura excesivă şi praful pot determina apariţia unor pete.

Astfel, hidratarea tenului vara ar trebui să fie o procedură riguroasă, motiv pentru care îţi propunem să ţii cont de următoarele sfaturi:

Primul lucru pe care trebuie să-l faci atunci când te-ai trezit este să mergi la baie şi să te speli pe faţă cu apă rece. Tenul se va curăţa rapid, iar pentru a îndepărta celulele moarte foloseşte un gel exfoliant.

Un pas important pentru obţinerea unui ten lipsit de imperfecţiuni este să-ţi hidratezi vara. Ţine cont de expunerea la soare şi de temperaturile ridicate şi foloseşte o cremă hidratantă lejeră, ce-i va permite pielii să respire în voie.

Citeşte şi:

Astfel, după ce ţi-au curăţat şi hidratat tenul, foloseşte o cremă cu protecţie solară. Alege una cu SPF ridicat, indiferent că petreci ore în şir la plajă ori nu, întrucât pielea este expusă la soare oricând. 

De asemenea, în ceea ce priveşte machiajul feţei alege produse lejere, precum o cremă hidratantă colorată care să îţi nuanţeze tenul şi să-i confere luminozitate. Evident, nu uita să te demachiezi seara, înainte de culcare. 

Citeşte şi:

Pentru hidratarea tenului vara alege să bei cât mai multă apă, întrucât vara transpiri în exces, ceea ce înseamnă că vei pierde şi mai multă apă. 

Un alt sfat esenţial de care ar trebui să ţii cont este faptul că ar trebui să ai o alimentaţie echilibrată. Aşadar, pentru a-ţi hidrata tenul şi pentru a-l păstra strălucitor consumă nuci şi legume, deoarece ajută la prevenirea erupţiilor cutanate. Recente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg