Holograf au un nou videoclip alături de Angela Gheorghiu

1 50979 original jpg jpeg

„Nu mai e timp” este numele celui mai nou single semnat Holograf, pentru care trupa a avut ocazia să realizeze un duet,pe carebăieţii l-au dorit de foarte mult timp cu celebra soprana Angela Gheorghiu.

Piesa „Nu mai e timp” a fost lansată cu două săptămâni în urmă,bucurându-se în foarte scurt timp de aprecieri pozitive din partea publicului şi a posturilor radio de specialitate.

Mai mult decat atât,pentru noua piesă s-a filmat şi un videoclip în două dintre studiourile MediaPro Pictures din Buftea.

Noul clip se bazează pe ideea că,în lumea agitată în care trăim,oamenii nu mai au timp să iubească,să zâmbească sau chiar să-şi vorbească unii altora.

Odată cu lansarea videoclipului „Nu mai e timp”,Holograf vine şi cu cel mai nou material discografic al trupei,numit “Love Affair”,care va fi disponibil în magazine la începutul lunii februarie. 

Albumul care conţine piese cum sunt „Roua dimineţii”,„Când pierzi pe cineva”,„Întoarce-te acasă”,„Cât de departe” şi multe altele,se va lansa oficial în concertul Holograf de pe 24 februarie,de la Sala Polivalentă.  Concertul va beneficia de participarea sopranei Angela Gheorghiu.Recente

Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg
Selena Gomez, Nicola Peltz, Brooklyn Beckham jpg
Mark jpg
01  coperta cf06 page 0001 jpg
James Bond jpg
George Clooney, Amal Clooney, Angelina Jolie sursa  Shutterstock jpg
Hobby jpg
Charlize Theron jpg
Brendan Fraser jpg
Gwyneth Paltrow sursa  Shutterstock jpg
Christina Aguilera și tatăl ei sursa  Shutterstock, Twitter jpg