I-am premiat prima mărturie publică de iubire!

1 53530 original jpg jpeg

Cea mai votată poveste în concursul „Declaraţie de dragoste pentru soţul meu“, desfăşurat în perioada 8-17 februarie, pe site-ul nostru, Click!pentrufemei.ro,a fost premiată cu un weekend la Poiana Braşov. Fericita câştigătoare este Felicia Magda Bălănescu din Alexandria, Teleorman, pe care te invităm s-o cunoşti mai bine!

Discutând de-a lungul timpului cu doamnele care au câştigat la concursurile „Click! pentru femei“,am observat că premiile ajungeau ca un făcut,exact la cele care aveau nevoie de ele. Teoria s-a „verificat” şi în cazul Feliciei. Ea şi soţul său,Costel,fac eforturi pentru a nu rata nicio vacanţă la munte sau la mare şi pentru a-şi păstra vie dragostea. Prin urmare s-au bucurat mult să afle că următoarea excursie montană o au asigurată.A câştigat pentru prima oară în viaţă

Pentru Felicia,premiul nostru a fost o surpriză nemaipomenită. „Este prima dată când particip la un concurs şi,vă rog să mă credeţi,am pus mult suflet în acele rânduri,care au fost prima mea declaraţie publică de iubire. Am vrut să fie ceva cald,delicat. Noi suntem soţi care împart totul,ţinem mult la unele ritualuri. Mergem în fiecare an la mare şi la munte,câteva zile,pentru noi,dar mai ales pentru copil“,a mărturisit ea.

S-au cunoscut din întâmplare

În 2000,dacă i-ar fi spus cineva Feliciei că va fi cerută de soţie curând,n-ar fi crezut aşa ceva. Era de părere că bărbatul potrivit ei este pierdut prin lume,dar s-a dovedit a fi chiar foarte aproape. „O întâmplare neprogramată ne-a adus împreună. M-a trimis o colegă cu un pachet la o doamnă,care era chiar mama lui Costel“,ne-a spus Felicia. De aici până la o primă întâlnire în doi n-a mai fost mult. Deşi poate nu se mai purta,la prima întâlnire el a întâmpinat-o cu un trandafir şi s-au oprit la o cofetărie. Din anul 2000 n-a mai fost an să stăm despărţiţi.

simeon stalpnicul png

A cerut-o de soţie pe 8 martie

Pline de speranţe,de emoţii,de stângăcie,cererile în căsătorie sunt deosebite şi aşa a fost şi cea făcută de Costel Feliciei. Se ştiau de doar câteva luni şi el a îndrăznit să facă un pas înainte în relaţia lor,cerând-o de soţie. „Era chiar de 8 martie. M-a chemat la el acasă,dar nu era nimeni acolo. În camera lui,am găsit un bilet. Îmi transmitea să-l aştept. Când a ajuns,avea un inel şi un trandafir. Cu mari emoţii,mi-a adresat întrebarea decisivă:«Vrei să fii soţia mea?»“,a povestit Felicia.

Felicia şi Costel n-au fost feriţi nici ei de oprelişti. O vreme au locuit cu părinţii lui,apoi au făcut un împrumut pentru un apartament propriu. Niki,fetiţa lor,a venit pe lume după multe tratamente şi o eşuare dureroasă. Peste toate au trecut cu sentimentul că pot cuceri lumea,aşa cum chiar Felicia povestea în mesajul câştigător. „Am învăţat din înfrângeri şi din bucurii,iar dacă apar neînţelegeri nu le discutăm niciodată «la cald». Iată secretele armoniei în căsnicie!“,a ţinut ea să adauge ea,la finalul discuţiei noastre.

„Dragostea ne-a întărit mereu. Am depăşit împreună încercările vieţii şi dorim să păstrăm în amintire numai momentele frumoase.“

I-a scris un volum de poezii soţului ei

În anul 2007,Felicia a tipărit în ediţie limitată,la o editură din Alexandria,o carte de poezii de dragoste,cu titlul „Pentru tine,cu drag“,pe care i-a dedicat-o soţului. „Am scris aceste poezii în adolescenţă,apoi le-am adunat în acest volum,pe care atunci când am reuşit să-l tipăresc,i l-am oferit soţului ca o frumoasă declaraţie de dragoste. Costel este sprijinul meu moral şi sufletesc“,ne-a mărturisit ea,cu emoţie în glas. De altfel,la căsătorie,i-a dedicat un poem,„Jurământul iubirii“. Iată un fragment!

Vom avea în viaţă clipe,

Poate triste,poate grele,

Noi vom fi mereu alături

Şi vom trece peste ele.

Unde este doar iubire,

Viaţa este fericită,

Şi vom face amintire

Fiecare zi trăită!...

Şi vom număra şi anii,

Ca mărgelele pe aţă,

Când se va restrânge totul

Numai la cuvântul „viaţă“…

 Hai dă-mi mâna şi zâmbeşte,

Inimile ni-s curate,

Hai să facem o poveste

Mai frumoasă decât toate!Recente

emoticoane jpg
Oprah jpg
Kate Beckinsale sursa  Instagram jpg
Britney Spears sursa  Shutterstock jpg
Cher foto  Shutterstock jpg
Noor Alfallah si Al Pacino jpeg
Tom Hanks jpg
kourtney kardashian jpg
Ginnifer Goodwin foto  Shutterstock jpg
nuditate foto  Shutterstock jpg
Melania Trump foto  Shutterstock jpg
Beyonce jpg
Ben Affleck meme jpg
Top 5 zodii cu simt patriotic Sursa foto shutterstock 688737424 jpg
shutterstock 1561509445 jpg
Michelle Obama sursa foto  Shutterstock jpg
Cline Dion foto  Shutterstock jpg
Linda Evangelista foto  Shutterstock jpg
Ozzy Osbourne jpg
Tom Cruise și Katie Holmes cu fiica lor, Suri foto  Shutterstock jpg