Iată ce nu ştiai despre Naomi Campbell

1 68830 original jpg jpeg

Este unul din cele mai de succes modele internaţionale şi cel mai faimos model de culoare din toate timpurile. Iată 10 lucruri mai puţin ştiute despre Naomi Campbell.

S-a născut în Streatham,o suburbie din sudul Londrei,şi este fiica fostei dansatoare de origine jamaicană Valerie Morris. 

Respectând dorinţa mamei,Naomi nu şi-a cunoscut niciodată tatăl,care a abandonat-o pe Valerie când aceasta era însărcinată în patru luni. Pe certificatul de naştere al topmodelului nu a fost completat numele tatălui biologic. 

În primii săi ani de viaţă,Campbell a locuit în Roma,unde mama ei lucra ca dansatoare. La întoarcerea amândurora în Londra,Naomi a fost lăsată în grija rudelor,mama sa fiind plecată mai tot timpul prin turnee în Europa cu trupa de dans Fantastica.

La vârsta de 10 ani,a fost acceptată în “Italia Conti Academy of Theatre Arts”,unde a studiat baletul. 

Prima ei apariţie publică a avut loc la 7 ani,când a apărut în videoclipul muzical “Is This Love” al lui Bob Marley. Iar,la 12 ani,a dansat step în videoclipul “I’ll Tumble 4 Ya” al trupei Culture Club. 

În 1986,Campbell a fost descoperită de Beth Boldt,directoarea agenţiei de modele Synchro,care a zărit-o pe frumoasa mulatră în timp ce privea cu jind la vitrinele magazinelor din Covent Garden. Carieră ei a luat avant înainte de-a împlini 16 ani.Recente

donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg
calendar zile libere jpeg
vitamina D jpg
David Faustino and Christina Applegate   shutterstock 300629561 jpg
jennifer lopez si ben affleck  jpeg
Will Smith  jpg
Chris Pratt    shutterstock 2172219737 jpg
Jennifer Garner jpeg
Regina Elisabeta jpeg