Iată ce să nu-ţi lipsească din geanta!

1 69243 original jpg jpeg

Geanta este probabil accesoriul pe care te bazezi în fiecare zi. În geantă trebuie să se găsească produse de cosmetică, telefonul, portofelul sau alte lucruri. Trebuie să fii pregătită pentru orice problemă ar putea apărea în timpul zilei.

Iată ce este necesar să se găsească în geanta unei femei:1. Produse cosmetice

Indiferent dacă te machezi acasă,nu uita că acele produse trebuie să le iei cu tine oriunde te-ai duce. Un fond de ten,un fard de pleoape,o mascara sau un tuş,sunt cele necesare dacă vrei să reîmprospătezi machiajulcând pleci de undeva.

2. Parfumul

Multe parfumuri se găsesc în dimensiuni mari şi mici. Optează pentru o sticlă mai mare pentru acasă şi una mică pe care să o ai mereu în geantă. Dacă eşti o persoană căreia îi place să reîmprospăteze parfumul în timpul zilei,aceasta este o modalitate uşoară de a face acest lucru.

3. Balsamul de buze

Balsamul nu trebuie să lipsească din geanta ta. Dacă nu vrei să ai buzele uscate sau crăpate,

rezolvă această problemă în câteva secunde. Nu ocupă mult spaţiu şi în plus,este foarte folositor.

4. O cremă de mâini

c1a7aa60241920593af3fabdc8401f6e jpg jpeg

Crema de

este importantă,la fel ca şi balsamul de buze. Uneori ai mâinile uscate şi acea loţiune este salvarea ta. Este deosebit de bună pentru oprirea mâncărimii şi catifelarea pielii. Oricare ar fi loţiunea,din ce fructe sau plante ar fi,  este cea mai bună alegere pe care o poţi face.