Iată ce semnifică numărul liniilor-brăţară de la încheietura mâinii!

1 67317 original jpg jpeg

Liniile orizontale sau curbele care separă palma de restul braţului sunt liniile de la încheietura mâinii, liniile-brăţară, care sunt, de asemenea, cunoscute ca şi liniile Rascette. Aceste linii pot avea mai multe sensuri legate de sănătate, prosperitate şi faimă.

Potrivit Cercetărilor Metafizice,numărul de brăţări reprezintă longevitatea vieţii fiecăruia. Cu cât aveţi mai multe brăţări,cu atât mai mult veţi trăi. Dacă prima brăţară este marcată în mod clar şi neîntreruptă indică că veţi trăi de la 23 până la 28 de ani de viaţă,în timp ce a doua brăţară reprezintă 46 ani la 56 de ani de viaţă. Cea de-a treia linie-brăţară care apare pe încheietura mâinii indică 69 ani la 84 ani de viaţă,iar a patra reprezintă că veţi trăi mai mult de 84 de ani.

Foarte puţini oameni au a patra linie-brăţară. Numărul cel mai comun de brăţări este în general doi sau trei.

Ia-ţi un moment şi uită-te la încheietura mâinii şi numără brăţările tale. Câte sunt? Iată ce înseamnă:

Prima liniede la încheietura mâinii este considerată cea mai importantă brăţară. O linie clară şi profundă indică faptul că persoană în cauza este în stare bună de sănătate şi este aptă fizic. În cazul în care prima linie este slab formată şi oarecum neclară,reprezintă faptul că acea persoană este indulgentă şi nesăbuită.

Prima linie-brăţară poate reprezenta,de asemenea,o anumită problemă de sănătate.

Pentru femei:Dacă primele linii sunt poziţionate prea la baza palmei sau dacă nu sunt linii continue,acest lucru poate însemna probleme ginecologice-dificultate în a da naştere sau a concepe un copil şi menstruaţie absentă sau neregulată.

Pentru bărbaţi:Dacă primele linii sunt poziţionate prea la baza palmei sau dacă nu sunt linii continue,acest fapt poate însemna că ar exista probleme cu prostata sau probleme de reproducere.

A doua liniede la încheietura mâinii indică,de obicei,averea,prosperitatea şi fericirea unei persoane. Aceste liniile-brăţară trebuie să apară drepte,într-o singură linie,fără întreruperi.

A treia liniede la încheietura mâinii indică numele şi faima vieţii acelei persoane. În cazul în care linia este dreaptă şi fără lacune,semnifică faptul că persoană în cauza este una influentă.

A patra liniede la încheietura mâinii este considerată o paralelă cu a treia linie-brăţară şi,de obicei o favorizează şi întăreşte.Recente

jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg
Justin Bieber jpg
Kate Hudson, actrița Goldie Hawn sursa  shutterstock jpg
Reguli bizare impuse de Regina Victoria la propria inmormantare Sursa foto shutterstock 169010507 jpg
Riley Keough, Elvis Presley, sursa  Shutterstock jpg
Meghan Markle in lacrimi jpeg