Iată ce trebuie să faci ca să arăţi mai tânără

1 73591 original jpg jpeg

Ten luminos şi mai tineresc, gene groase, lungi şi abundente, piele radiantă şi hidratantă. Rozmarinul îmbunătăţeste circulaţia sângelui şi pielea, dându-i vitalitate. Poţi aplica acest tratament dimineaţa şi seara. Ai nevoie doar de un pic de răbdare şi perseverenţă.

1. Piele mai tânără

Pentru a face tenul să aibă un aspect intinerit,roz şi strălucitor se poate conta pe o plantă medicinală excelentă care a fost folosită în multe remedii de frumuseţe de mai multe decenii. Această plantă este rozmarinul. Este planta care îmbunătăţeşte circulaţia sângelui şi,prin urmare tonifică pieleaşi îi conferă vitalitate.

Cum putem aplica rozmarinul

Putem folosi uleiul esenţial de rozmarin de la un magazin de produse de plante sau de sănătate (trebuie să fie cu adevărat un ulei extras din plantă). Adaugă 15 picături de ulei la 50 ml de apă. Agitaţi-l înainte de utilizare şi aplică pe faţă cu un spray sau cu o dischetă de vată umezită în el.O altă opţiune este de a colecta rozmarin proaspăt şi pune-l în oţet de mere cel puţin 15 zile,permiţându-i să se înmoaie complet. După aceea strecoară amestecul şi adaugă aceeaşi cantitate de apă,şi este gata de folosit.În cele din urmă,a treia alternativă este de a pregăti o infuzie concentrată cu rozmarin proaspăt sau uscat. Poţi folosi această infuzie de până la o săptămână,menţinându-l în frigider.Aplică această apă de rozmarin de două ori pe zi,o dată dimineaţaşi din nou înainte de a merge la culcare. Se aplică întotdeauna înainte de a aplica orice alt cremă şi după ce îi permite pielii să o absoarbă complet.

2. Gene groase şi lungi

Genele groase şi lungi,schimba total aspectul ochilor noştri. Ele apar mai feminin şi atractiv,chiar şi fără a te machia. Remediul frumuseţii pe care bunicile noastre îl foloseau pentru a consolida genele,ele foloseau ulei de ricin,un ulei gros şi hrănitor pe care ar trebui să-l aplicăm pe genele în fiecare seară,înainte de culcare.

Modul cel mai practic de a face acest lucru este de a utiliza o perie de rimel veche sau altă perie de gene mai mică. Nu aplica prea mult ulei,pentru a evita iritarea ochilor.

3. Piele hidratată

În cele din urmă,nu uita să păstrezi mereu pielea hidratată. Cel mai bun mod este de a utiliza uleiuri vegetale care sunt potrivite pentru pielea noastra:

-ulei de măceşe sau ulei de măsline pentru pielea uscata;

-ulei de jojoba pentru piele mixtă;

-ulei de cocos amestecat cu aloe vera pentru tenul gras.

Putem face un obicei de a lua cojile de fructe şi legume pentru a le aplica pe

. În special este recomandată folosirea de mere,castraveţi,dovleceii sau avocado.Recente

Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg