Iată vedetele de la "Dansez pentru tine" - noul sezon!

5 49555 original jpg jpeg

De la jumătatea acestei luni, începe al douăsprezecelea sezon “Dansez pentru tine”. Află care sunt vedetele pe care le vei putea admira dansând, în fiecare seară de vineri!

Nu mai e mult şi va începe un nou sezon al show-ului prezentat de Ştefan Bănică Jr. şi Iulia Vântur. De data asta,la “Dansez pentru tine”,le vei vedea pe Jojo,Catrinel Sandu,Andreea Ibacka şi Aylin Cadir,luptând pentru a îndeplini visurile partenerilor de dans,informează Mediafax.

Dincolo de faptul că-şi va ajuta partenerul,Jojo se bucură că are ocazia să-şi îndeplinească şi visul ei din copilărie:acela de a dansa. Când era mică,ea a cochetat cu baletul. Acum,abia aşteaptă să danseze tango şi rumba. “Suntdouă dansuri care transmit pasiune,dorinţă,iubire... Ce poate fi mai frumos?”,a spus ea.

Coregrafa Catrinel Sandu se întoarce din America pentru acest concurs. E prima dată când ea şi soţul ei vor sta,pentru o perioadă,departe unul de celălalt,dar Catrinel e convinsă că show-ul,pe care îl urmăreşte de 5 ani,merită sacrificiul. Ea este absolventă a Liceului de Coregrafie şi a secţiei de coregrafie din cadrul ATF.

Andreea Ibacka va lua pentru prima dată lecţii de dans,dar e optimistă,fiind mulţumită de condiţia ei fizică. Andreea şi Cabral dansează destul de mult în cluburi,aşa că ea abia aşteaptă probele de hip hop şi R&B. “Muzica neagrămă binedispune”,a spus Andreea.

Aylin a mai avut de-a face cu dansul clasic şi contemporan la filmările pentru “Cu un pas înainte”. Ea spune că preferă dansul “de stradă”. În trecut,perspectiva de a participa la “Dansez pentru tine” o speria,dar acum e hotărâtă să încerce,bazându-se pe sensibilitatea şi pe entuziasmul care o ajută ori de câte ori are emoţii mari. Aylin recunoaşte că îi e,totuşi,frică,de acest show. “Mi-e frică de tot! Dar în acelaşi timp,abia aştept! Simt multe lucruri deodată. Încerc să nu mă gândesc la asta. Probabil când voi începe repetiţiile voi şti exact cum stau. Mi-e frică de dansuri,de direct. Nu mi-e teamă de concurenţă. Mi-e teama de fricile mele,mai degrabă. Mi-e teamă că o să clachez,că o să uit dansul în direct,că o sa vorbesc prostii”,a povestit,la modul cel mai sincer,actriţa.

Cât despre vedetele masculine,particpianţii din acest sezon sunt Pepe,Mircea Solcanu,Daniel Niţoiu şi Alex,toboşarul trupei Zero de la Happy Hour. Recente

virgine înmormântare sursa  Shutterstock jpg
MAIN Poster 4x5 png
Demi Moore jpeg
Eva Mendes jpg
Elena Ceaușescu, Eva Braun sursa  Shutterstock jpg
Patrick Duffy, Linda Purl sursa  Shutterstock jpg
Adele jpeg
Shakira jpeg
Jane Fonda foto  Shutterstock jpg
Cele mai fericite tari din lume Sursa foto shutterstock 2097419497 jpg
Kendall Jenner jpg
Bruce Willis 1 jpg
Meghan Markle jpeg
Sabrina jpg
Georgina Rodriguez Instagram jpg
ashley graham, sotul si copiii foto  Instagram jpg
Paris Hilton jpg
Tiger Woods sursa  Shutterstock jpg
332377003 3394862050761175 2241624325860106195 n jpg
eveniment lux oameni petrecere jpg