Idei de machiaj pentru ochi mici

1 71439 original jpg jpeg

Foarte multe femei care au ochi mici cred mereu că din această cauză nu sunt frumoase şi că orice machiaj ar alege, nu o să li se potrivească. Aceasta este de fapt doar o concepţie greşită şi complet neadevărată. Cu machiajul potrivit, ochii mici pot arăta foarte frumoşi.

Un bun make-up subliniază ochii mici şi te ajută să arăţi şi mai frumoasă decât eşti. Poţi încerca diferite produse,cum ar fi folosirea unui creion colorat,aplicarea de rimel,sau înfrumuseţarea pleoapelor,astfel încât machiajulales să scoată în evidenţă ochii tăi mici.

Iată câteva idei uimitoare şi elegante de machiaj pentru femeile cu ochi mici:Înfrumuseţarea pleoapelor

Dacă ai ochii mici,atunci ai putea spori frumuseţea pleoapelor prin aplicarea unui machiaj care să scoată în evidenţă ochii şi să pară mai mari. Mai întâi trebuie să aplici un strat de fard de pleoape,apoi încă unul,concentrându-te pe mijlocul pleoapei deoarece va ajuta ochiul să pară mai mare. Nu aplica prea mult fard în partea de sus,pentru că va strica tot. Trebuie să fie doar o umbră.

Conturează ochii cu creion

Conturarea ochilor este ideală atunci când vrei să faci ochii să pară mai mari. Mai întâi conturează colţurile interioare ale pleoapelor şi lasă părţile laterale,astfel încât conturul să nu se închidă complet. Evită creionul negru şi liniile groase. Poţi alege creion alb pentru a machia marginile pleoapelor.

Foloseşte-te de rimel

Un truc care ajută foarte mult femeilecare au ochii mici este punerea în evidenţă a genelor cu ajutorul rimelului. Curbează genele şi aplică câteva straturi de rimel atât pe partea exterioară,cât şi pe cea interioară.

Machiajul cu efect de fum

Acest machiaj este uimitor şi perfect pentru ochii mici. Toate femeile care au ochii mici şi aplică ”machiajul cu efect de fum” arată superb,şi este perfect pentru petreceri. Creionează ochii cu o umbră de nisip bej (culoarea creionului),pornind de la colţul interior. Apoi aplică un fard de pleoape negru la colţul exterior pentru a obţine efectul de fum. La sfârşit aplici un strat de rimel pe gene,astfel încât ochii să pară mai mari şi atractivi.

Fardul de pleoape trebuie să aibă nuanţe deschise

În machiajul ochilor mici trebuie să fie prezente nuanţe deschise,astfel încât să pună accent şi să scoată în evidenţă trăsăturile faciale. Pentru a înfrumuseţa ochii mici aplică doar nuanţe deschise şi la creion,în schimbul celui negru. Şi fardul de pleoape trebuie să fie la fel,pentru a crea o umbră. Acesta este un machiaj simplu.

Credit foto:www.stylepresso.comRecente

Sylvester Stallone, fiul autist sursa  Shutterstock jpg
shutterstock 167894822 jpg
gripa cămilei, cupa mondială la fotbal sursa  Shutterstock jpg
Ce se intampla cu rochiile celebritatilor dupa marile evenimente Sursa imagine shutterstock 288368573 jpg
A aparut cea mai nouă editie a revistei Click! pentru femei jpeg
Meg Wynn Owen, actriță jefuită sursa  The Duellists jpg
Mariah Carey jpeg
Nicole Kidman sursa  Shutterstock jpg
Steve Martin sursa  Shutterstock jpg
Oprah Winfrey jpg
Nume de copii inspirate din seriale Sursa imagine Pixabay jpg
3 zodii carora le merge de minune in plan personal pana pe 27 noiembrie Sursa imagine Pixabay jpg
315521374 433605862308075 4277944834134736587 n jpg
Regalitati jpg
Eddie Murphy, Whitney Houston, telefon în ziua nunții 1 foto  Shutterstock jpg
Charlie Chaplin jpeg
Linda Evans, din Dinastia, 80 de ani sursa  Instagram, Dinastia jpg
soțiile fotbaliștilor, Cupa Mondială la Fotbal, Qatar sursa  Shutterstock jpg
Un mire a visat la o aparitie unica la nunta lui Sursa imagine shutterstock 117996736 jpg
Shakira cauta bona Sursa imagine shutterstock 184651697 jpg