Împachetări pentru burtă acasă. 3 metode de slăbit şi detoxificare

1 72168 original jpg jpeg

Împachetări pentru burtă acasă. Cu toate visăm la o talie de viespe, dar ea se obţine cu greu, cu multe restricţii alimentare şi exerciţii fizice pe măsură. Însă mai există o metodă, mai simplu de pus în aplicare. Iată care sunt cele mai eficiente împachetări pentru abdomen, preparate acasă!

Împachetări pentru burtă acasă - Pentru slăbire

Aceste împachetări sunt recomandate pentru cei care vor să slăbească sau care vor să aibă o piele mai fină şi cu cât mai puţine imperfecţiuni. Înainte de împachetare este important să cureţi pielea şi să stimulezi circulaţia sângelui,iar cea mai bună metodă este masajul cu zaţ de cafea timp de 5-6 minute.

Pentru împachetare ai nevoie de 2 plicuri de argilă,zeama de la ½ de lămâie,2 linguri ulei de măsline,3 linguri ceai verde mărunţit. Amesteci uşor toate ingredientele şi le amesteci până obţii o pastă. Întinzi pasta pe abdomen şi te înfăşori în folie din plastic. Iei pe deasupra un pulover gros şi stai 1-2 ore. Clăteşti cu apă călduţă şi te ungi cu cremă hidratantă. Repetă tratamentul de 2-3 săptămâni pe săptămână.

Cele mai eficiente împachetări pentru abdomen preparate acasă. Pentru catifelare

Şi în acest caz este important să-ţi cureţi pielea înainte să aplici tratamentul pentru o piele cât mai catifelată.

Împachetări pentru burtă acasă - Ai nevoie de o cană de plante (ghimbir,muşeţel,gălbenele,lavandă),pe care le înfuzezi 10 minute în apă clocotită.

Strecori amestecul şi înmoi un prosop mare în acest ceai fierbinte. Pui prosopul pe abdomenşi pe şolduri şi te înfăşori în folie alimentară. Te bagi sub o pătură groasă şi stai 1-2 ore,după care te speli cu apă călduţă. Repetă de 2-3 ori pe săptămână şi vei observa cum pielea ta va deveni mai fină.

Împachetări pentru burtă acasă. Pentru detoxificare

Acesta este primul proces pe care trebuie trebuie să-l faci dacă vrei să scapi de centimetrii nedoriţi din talie.Pentru un tratament de detoxificare ai nevoie de 1 lingură de ginko biloba,1 lingură pudră de ghimbir,2 linguri ulei de măsline,2-3 linguri ceai verde mărunţit. Se amestecă toate ingredientele până se obţin o pastă care se întinde. Te înfăşori în folie alimentară şi laşi să acţioneze o oră. Tratamentul se repetă săptămânal.Recente

Hedy Lamar foto  Crossroads (1942) jpg
Celine Dion foto  Shutterstock jpg
Rihanna foto  Instagram jpg
Coperta Click! pentru femei Nr 11 2024 jpg
Jennifer Garner jpg
Hannah Dodd foto  Shutterstock jpg
Sarah Jessica Parker jpg
Jessica Alba foto  Shutterstock jpg
Jessica Biel jpg
Sarah Wayne Callies foto  Shutterstock jpg
ten frumos jpg
Britney Spears jpg
Courteney Cox si Matthew Perry jpg
Boney M XP 1 png
Jane Seymour foto  Shutterstock jpg
Zodii ai caror nativi sunt atenti la detalii Sursa foto shutterstock 2039710754 jpg
Traditii la nunta jpg
Chris Pine arată diferit jpg
Prințesa Roz foto  Shutterstock jpg
copil speriat foto  Shutterstock jpg