Cum s-a strecurat un fan înfocat al lui Taylor Swift la concertul artistei fără bilet

Un fan înfocat al lui Taylor Swift (33 de ani) a participat la spectacolul artistei din turneul Eras pe care l-a susținut în Nashville fără să aibă bilet. Cum a reușit să facă acest lucru?

image

După o absență de cinci ani, cântăreața Taylor Swift, cunoscută pentru piesele „You Belong With Me‟, „Shake It Off‟, „Look What You Made Me Do‟ și „Bad Blood‟, și-a început turneul muzical Eras și a doborât recordul pentru cele mai multe bilete vândute de un artist într-o singură zi, respectiv 2.4 milioane. 

În timp ce mulți fani s-au organizat eficient și astfel au putut să achiziționeze din prima bilete la concertul artistei, Davis Perrigo, un rezident din Nashville și totodată un fan înfocat al lui Taylor Swift, nu a reușit acest lucru. Cu toate acestea, el nu a renunțat la visul de a o vedea pe cântăreață în carne și oase și a apelat la o strategie specială, care l-a făcut celebru în mediul online și presă. 

Citește și: Cu ce sindrom s-a luptat Taylor Swift și cum a învins „dușmanul nevăzut”

Pentru că nu a reușit să-și cumpere bilet, Davis Perrigo, de profesie contabil, s-a angajat ca agent de securitate la spectacolul artistei din Nashville. Bărbatul a devenit viral în mediul online, după ce au fost distribuite pe rețelele de socializare mai multe filmulețe cu el în care cântă cu mândrie hiturile artistei, inclusiv „I Knew You Were Trouble‟ și „Love Story‟. 

Într-un interviu pentru „News Channel 5‟, Davis Perrigo a spus că este un mare „Swiftie‟, așa cum sunt cunoscuți fanii înfocați ai lui Taylor Swift și că a aplicat cu mari speranțe la acest post pentru a putea avea acces la concert:

„A fost înt-adevăr o binecuvântare că nu am primit bilete. Am fost la tot felul de evenimente sportive, acesta a fost cel mai tare pe care l-am văzut vreodată‟, a spus Davis Perrigo, adăugând că „fanii au fost incredibili‟. 

Vezi și: Taylor Swift iubește să facă chiftele, iar Blake Lively și-a botezat bucătăria. Ce alte vedete știu să gătească 

Din păcate, bărbatul nu a reușit să își filmeze artista preferată, deoarece colegii i-au interzis să folosească telefonul în timpul serviciului, însă s-a amuzat „teribil‟ de videoclipurile de pe internet în care apare:

„I-am arătat cuiva la serviciu și a fost cam așa: acest videoclip avea 10.000 de vizionări, iar peste noapte a ajuns la un milion. Am spus OMG, totul a scăpat de sub control!‟, a povestit bărbatul. „Soția mea glumește că eu cânt melodiile lui Taylor Swift cu prea multă pasiune pentru cineva care nu s-a despărțit niciodată‟, a continuat Davis Perrigo. 

Sursă foto: Shutterstock / sursă video: TikTok Recente

Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg
Ducii de Sussex, Prinții de Wales foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Courteney Cox sursa  Shutterstock jpg
De Niro jpg
Cum reactionezi cand esti gelos in functie de zodie Sursa foto shutterstock 2037180338 jpg
BEBE REXHA png
GNR Poster (cu opening act) Portrait jpeg
WhatsApp Image 2023 05 17 at 13 28 32 jpeg
Beyonce sursa  Instagram jpg
1 printul charles in romania 7 jpg jpeg