Înfrumuseţează-te cu ajutorul sucului de lămâie

1 73124 original jpg jpeg

Lămâia se numără printre fructele cu cele mai multe întrebuinţări. Cu ajutorul sucului de lămâie poţi economisi banii pe care i-ai fi dat pe anumite tratamente cosmetice şi te scuteşte de vizitele la cosmetician.

Un păr strălucitor

Cu ajutorul sucului de lămâie poţi avea un păr strălucitor,care atrage toate privirile. Aplică pur şi simplu sucul de lămâie pe păr şi lasă-l să se usuce,fără clătire.

Citeşte şi:

Îngrijeşte-ţi pielea cu lămâie!

Suc de lămâie,pentru un păr puternic

Loţiune tonică naturală

În locul unei loţiuni tonice care poate conţine ingrediente dăunătoare tenului tău,foloseşte sucul de lămâie. Acesta are acelaşi efect ca un tonic cumpărat,doar că este natural. Aplică sucul de lămâie pe un disc demachiant şi şterge-ţi faţa cu el după ce te-ai demachiat.

Albeşte unghiile

Dacă foloseşti ojă de culoare închisă este posibil ca unghiile tale să se îngălbenească şi să capete un aspect mai neplăcut. Stoarce o lămâie într-un vas mic şi ţine-ţi unghiile în zeama de lămâie pentru câteva minute pentru a îndepărta petele.

Deodorant natural

Atunci când ai nevoie de un deodorant şi nu ai la îndemână unul,aplică la subraţ zeamă de lămâie. Acidul citric te scapă de mirosurile neplăcute,care pot cauza bacterii.

Adio,pistrui!

Sucul de lămâie este cunoscut pentru efectele sale asupra pistruilor. Aplică-ţi pe faţă,în zonele cu probleme,sucul de lămâie cu ajutorul unui disc demachiant în fiecare zi,timp de câteva săptămâni.

Tratament antimătreaţă

Sucul de lămâie nu poate preveni apariţia mătreţii,însă poate elimina mătreţa deja existentă. Masează-ţi scalpul cu zeama de lămâie,las-o să acţioneze timp de 10 minute,iar apoi clăteşte-ţi părul cu şampon.

De reţinuteste faptul că zeama de lămâie accelerează şi creşterea părului.

Exfoliant

Amestecă zeamă de lămâie cu sare şi ulei de măsline pentru a-ţi crea propriul exfoliant pentru corp. În urma folosirii acestui amestec,vei avea parte de o piele fină şi catifelată.