Înfruntarea „titanilor“. Brian May, despre antivaccinistul Eric Clapton: „Trebuie să fii dus cu pluta ca să spui că vaccinurile ucid"

1 shutterstock 737130943 jpg jpeg

Sunt doi monştri sacri ai scenei, au scris istorie în muzică şi fac parte din aceeaşi generaţie. Ca pe mulţi alţii - oameni simpli sau vedete - pandemia i-a adus în ipostaza de inamici, cel puţin la nivel declarativ. Eric Clapton şi Brian May, chitaristul Queen, au opinii diferite în ceea ce priveşte pandemia şi vaccinurile, aşa că "robinetul" cu jigniri a fost deschis.

Eric Clapton (76 de ani) nu apreciază măsurile drastice sanitare din Marea Britanie, printre acestea numărându-se regulile privitoare la evenimente şi concerte. Mai exact, măsurile care permit participarea la concerte doar a persoanelor vaccinate.

Artistul o consideră o măsură discriminatorie şi a anunţat că îşi rezervă dreptul de a-şi anula concertele dacă publicul este constrâns de astfel de măsuri. 

stanga
dreapta
1 shutterstock 244402579 jpg jpeg

Mai mulţi muzicieni au taxat poziţia anti-vaccin a lui Eric Clapton (foto galerie), iar printre aceştia se numără Brian May (74 de ani), care a fost destul de vocal. "Îl iubesc pe Eric Clapton, e eroul meu, dar avem puncte de vedere foarte diferite, în multe privinţe. Îmi pare rău, dar antivacciniştii sunt naivi. Există o mulţime de dovezi care arată că vaccinarea este eficientă. Toate medicamentele pe care le luăm au efecte secundare. Trebuie să fii cam dus cu pluta ca să afirmi că vaccinurile sunt făcute să ucidă", a comentat chitaristul trupei Queen.

Clapton va începe şi un turneu în SUA, în septembrie, însă  mulţi dintre organizatorii de acolo iau exact aceleaşi măsuri, respectiv permit doar accesul persoanelor vaccinate.  Recente

pahare   shutterstock 2155428393 jpg
Bradley Cooper si Lea jpeg
Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg