Ingrediente naturale care te ajută să ai un ten strălucitor

1 74951 original jpg jpeg

Naturaleţea este în trend şi de aceea cumpărăm adesea diferite produse cosmetice pentru a obţine un ten lipsit de imperfecţiuni. Însă de ce să investeşti sute de lei în fiecare lună dacă poţi obţine rezultate cu ajutorul unor ingrediente naturale şi la îndemâna oricui? Iată care sunt produsele care îţi vor garanta frumuseţea!

Mierea

Un aliment cunoscut pentru beneficile pe care le poate aduce pielii,mierea este bogată în minerale şi alte microelemente organice,reîntinerind şi accelerând procesul de regenerare a celulelor pielii. Folosită în mod regulat,mierea poate îmbunătăţi chiar şi aspectul ridurilor foarte adânci. Aplică miere pe faţă şi pe gât,las-o să acţioneze 20 de minute şi apoi îndepărteaz-o cu apă călduţă. Dacă vrei să obţii o mascăanti-îmbătrânire,atunci amestecă mierea cu scorţişoară. Însă,dacă te numeri printre persoanele alergice la miere,atunci ar fi mai bine să te îndrepţi spre un alt ingredient care ţi se potriveşte.

Uleiul de măsline

Folosit în principal în domeniul culinar,uleiul de măsline este de departe unul dintre cele mai eficiente metode de a obţine o piele strălucitoare. Acest ingredient are efect anti-îmbătrânire. Înlocuieşte apa tonică cu uleiul de măsline şi aplică-l pe faţă dimineaţa şi seara. Un strat subţire de ulei poate fi aplicat sub ochi,în locul cremei pentru ochi,pentru a diminua ridurile. De asemenea,poţi adăuga câteva picături de ulei de măsline în crema ta de zi pentru a obţine rezultate rapide.

Citeşte şi:Ulei de măsline,tratament pentru părul deteriorat

Uleiul de măceşe

Acest produs este considerat elixirul tinereţii. Folosit în mod regulat,te poate ajuta să tratezi ridurile din jurul ochilor şi orice alt semn deîmbătrânirede pe faţa ta. Curăţă-ţi tenul cu ulei de măceşe sau adaugă câteva picături în masca pentru faţă pe care o foloseşti în mod regulat. Vei observa îmbunătăţiri într-un timp destul de scurt.

Zahărul

Acesta este un ingredient perfect pentru a-ţi exfolia pielea şi înlocuieşte cu succes produsele pentru gomaj din comerţ. Zahărul curăţă şi împrospătează pielea,îndepărtând celulele moarte şi conferind strălucire şi luminozitate pielii. Clăteşte-ţi faţa cu apă şi apoi aplică zahărul pe pielea umedă pentru exfoliere. Pune în aplicare acest truc o dată pe săptămână şi te vei bucura de o piele mai catifelată.

Castravetele

Masca de castraveţi este eficientă pentru a remedia imperfecţiunile cauzate de acnee. Această legumă ajută la obţinerea unui ten plin de vitalitate şi strălucire. Taie un castravete în mai multe felii şi aplică-le pe faţă,lăsându-le să acţioneze cel puţin 15 minute. Repetă această metodă de mai multe ori pe săptămână şi te vei bucura de o piele vizibil îmbunătăţită.

Citeşte şi:Tratamente cu castraveţi pentru piele



Recente

Chris Pine arată diferit  jpg
Prințesa Roz  foto   Shutterstock jpg
mașină  foto   Shutterstock jpg
copil speriat  foto   Shutterstock jpg
Dannii Minogue  Instagram jpg
Sophie Turner și Joe Jonas  foto   Shutterstock jpg
Rumer Willis  foto   Shutterstock jpg
Regina Camilla a Marii Britanii jpg
Christina Applegate jpg
Shania Twain, Jon Bon Jovi  foto   Shutterstock jpg
Celebritati  jpg
Whitney Houston  foto   Shutterstock jpg
Meghan Markle si fiica ei  jpg
Olivia Munn și John Mulaney  foto   Shutterstock jpg
Madonna  jpg
să vorbim de vorbă   Oana & Ion jpg
Cindy Crawford  Shutterstock jpg
respiratie pe gura jpg
Elon Musk  foto   Shutterstock jpg
Angelina Jolie și copiii ei  foto   Shutterstock jpg