Îngrijeşte-ţi tenul cu ingrediente naturale

1 69621 original jpg jpeg

Pentru femeile care nu ar opta pentru metodele moderne de prevenire a ridurilor există o alternativă sigură, economică şi nedureroasă, şi anume remediile naturale.

Ghimbirul estomeapă ridurilePe lângă faptul că este un bun remediu pentru colicile abdominale,circulaţie periferică defectuoasă,febră,tuse,boli reumatice,dureri de gât,micoze cutanate,ghimbirul ajută la vindecarea ridurilor.

Cataplasma este uşor de preparat,ai nevoie doar de o linguriţă cu ghimbir peste care adaugi o picătură de miere. Compoziţia se amestecă până când se formează o pastă,după care se aplică pe zonele afectate,timp de 30 de minute,în fiecare seară. După estomparea ridurilor se recomandă folosirea acestui remediu la 2-3 zile pentru a-ţi menţine pielea catifelată.

Uleiul de măsline conţine antioxidanţi şi substanţe nutritive benefice pentru piele,precum vitamina E care protejează tenul de radiaţiile ultraviolete şi tratează ridurile. În componenţa uleiului de măsline se regăseşte,în proporţie de 80%,acid oleic care pătrunde în straturile pielii odată cu vitamina E. Astfel,procesul de îmbătrânire al celulelor este încetinit,atât din interior,cât şi din exterior.

Dimineaţa şi seara se aplică 3-4 picături de ulei pe pielea din jurul ochilor şi se masează uşor pentru a hidrata tenul în profunzime. Folosirea locală a uleiului nu este singura cale prin care poţi să combaţi ridurile. O dietă bogată în salate şi legume la care adaugi puţin ulei de măsline protejează tenul de ridurile care apar îndeosebi în zonele expuse la soare,menţinându-l strălucitor,potrivit unui studiu publicat în Jurnalul Colegiului American de Nutriţie.

În fiecare seară,înainte de culcare,aplică 3-4 picături pe zonele afectate şi masează uşor pentru a pătrunde mai bine în piele. Tratamentul se foloseşte până când ai obţinut rezultatele dorite,după care se foloseşte de maximum două ori pe săptămână pentru întreţinere.

Avocado este unul dintre cele mai importante fructe anti-îmbătrânire,deoarece conţine numeroase proteine şi uleiuri naturale care au rolul de a elasticiza pielea. De asemenea,avocado conţine vitaminele A şi B necesare pentru o piele tânără şi sănătoasă.

Pentru estomparea ridurilor,revigorarea şi regenerarea epidermei ai nevoie de miezul unei jumătăţi de avocadă care se pisează până se formează o pastă. Se adaugă un gălbenuş de ou şi 10 picături de suc proaspăt de la o lămâie,se amestecă şi se aplică pe faţă. După 20 de minute clăteşte-ţi faţa cu apă din abundenţă.

Poate fi folosit atât în stare concentrată,cât şi în combinaţie cu uleiurile vegetale în proporţie 1 la 1. Pe zonele afectate se aplică serveţele îmbibate cu ulei care se ţin maximum 30 de minute,de două ori pe zi.Recente

Kylie Minogue foto  Shutterstock jpg
Diane Keaton sursa  Shutterstock jpg
Amber Heard 0 jpg
David Beckham, Harper Beckham jpeg
Kim Kardashian jpeg
John Travolta foto  Shuttestock jpg
Beyonce, Jay Z, Tina Turner jpg
Nick Cannon foto  Instagram jpg
Kelly Clarkson jpg
Rihanna foto  Shutterstock jpg
Summer in the city reprogramat jpg
Karpatia Pony Show 2023: cinci zile de acțiune și distracție pentru întreaga familie pe Domeniul Cantacuzino, Florești!
Untold2022 0807 235921 2M5A4740 JulienDuval ok jpg
SAGA x MAI jpg
Tina Turner foto  Instagram jpg
Britney Spears bea litri de cafea si energizante ca sa nu doarma noptile Sursa foto shutterstock 431461978 jpg
Click! Pentru Femei jpg
Victoria Beckham, Harper Beckham jpg
Taylor Swift jpg
Sanii mai mari nu aduc fericirea Sursa foto shutterstock 1073334950 jpg