Îngrijeşte-ţi tenul cu miere şi curcumă!

1 69621 original jpg jpeg

O piele curată, catifelată şi strălucitoare indică faptul că este şi sănătoasă. Chiar dacă te numeri printre norocoasele care nu prea au probleme cu tenul, asta nu înseamnă că nu trebuie să îl îngrijeşti în mod constant.

Există numeroase ingrediente naturale care curăţă şi hidratează faţa,indiferent de cât de sensibilă este pielea ta. Un bun tratament care contribuie la menţinerea sănătăţii tenului are ca ingrediente de bază curcuma,mierea şi lămâia. Pentru a te convinge de efectele lor pozitive asupra pielii,iată care sunt beneficiile fiecărui ingredient în parte.

Curcuma reduce inflamaţiile

Acest condiment exotic are proprietăţii antiinflamatorii şi antibacteriene,motiv pentru care este indicat pentru reducerea inflamaţiilor cauzate de existenţa coşurilor. De asemenea,curcuma are rolul de a reda strălucirea pielii,după doar câteva utilizări.

Mierea,un ingredient minune

Mierea este folosită de secole pentru îngrijirea pielii,datorită faptului că este bogată în vitamine şi minerale. Astfel,mierea este cunoscută pentru proprietăţile sale antibacterine,antiinflamatoare şi antioxidante,motiv pentru care acest ingredient nu trebuie să lipsească din compoziţia cremelor,loţiunilor şi a măştilor. Astfel,folosită în mod constant,mierea curăţa faţa,o hidratează şi îi redă strălucirea.

Lămâia combate acneea

Lămâia se găseşte în compoziţia a numeroase tratamente faciale,întrucât luminează faţa şi combate acneea. Aşadar,dacă suferi din cauza acneei,medicii specialişti recomandă folosirea sucului de lămâie,care poate fi aplicat direct pe faţa curată cu ajutorul unui disc demachiant. După 10 minute,tenul se clăteşte cu apă din abudenţă.

Deşi cele trei ingrediente pot fi folosite cu succes în mod indepedent,reunirea lor sporeşte efectele fiecăruia. O mască preparată din curcuma,miere şi lămâie va reda frumuseţea şi sănătatea tenului tău încă de la primele aplicări. Mai mult,curcuma poate fi folosită şi în combinaţie cu lapte. Masca se lasă pe faţă timp de 10-20 de minute,după care se clăteşte cu apă din abundenţa. Efectele benefice ale acestor două ingrediente nu vor întârzia să apară.Recente

new amsterdam 2 png
Cel mai bun bucatar din lume, shutterstock jpg
Coolio, videoclip Gangsta's Paradise, Michelle Pfeiffer 1 Sursă foto  Shutterstock jpg
Coperta CPF 20 jpg
regina cu catelul jpg
Marilyn Monroe, adepta operațiilor estetice Chip transformat Coleaj Sursa foto  Imdb jpg
Ce scrie pe cele mai ciudate pietre funerare ale celebritatilor Sursa foto Pixabay jpg
Janice serial Friends jpg
Amal si George Clooney jpg
Un obiect extraterestru descoperit în mormântul faraonului Tutankhamon sursa foto  Shutterstock jpg
Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
2 copii print george printesa charlotte png png
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg