Îngrijeşte-ţi tenul cu miere şi curcumă!

1 69621 original jpg jpeg

O piele curată, catifelată şi strălucitoare indică faptul că este şi sănătoasă. Chiar dacă te numeri printre norocoasele care nu prea au probleme cu tenul, asta nu înseamnă că nu trebuie să îl îngrijeşti în mod constant.

Există numeroase ingrediente naturale care curăţă şi hidratează faţa,indiferent de cât de sensibilă este pielea ta. Un bun tratament care contribuie la menţinerea sănătăţii tenului are ca ingrediente de bază curcuma,mierea şi lămâia. Pentru a te convinge de efectele lor pozitive asupra pielii,iată care sunt beneficiile fiecărui ingredient în parte.

Curcuma reduce inflamaţiile

Acest condiment exotic are proprietăţii antiinflamatorii şi antibacteriene,motiv pentru care este indicat pentru reducerea inflamaţiilor cauzate de existenţa coşurilor. De asemenea,curcuma are rolul de a reda strălucirea pielii,după doar câteva utilizări.

Mierea,un ingredient minune

Mierea este folosită de secole pentru îngrijirea pielii,datorită faptului că este bogată în vitamine şi minerale. Astfel,mierea este cunoscută pentru proprietăţile sale antibacterine,antiinflamatoare şi antioxidante,motiv pentru care acest ingredient nu trebuie să lipsească din compoziţia cremelor,loţiunilor şi a măştilor. Astfel,folosită în mod constant,mierea curăţa faţa,o hidratează şi îi redă strălucirea.

Lămâia combate acneea

Lămâia se găseşte în compoziţia a numeroase tratamente faciale,întrucât luminează faţa şi combate acneea. Aşadar,dacă suferi din cauza acneei,medicii specialişti recomandă folosirea sucului de lămâie,care poate fi aplicat direct pe faţa curată cu ajutorul unui disc demachiant. După 10 minute,tenul se clăteşte cu apă din abudenţă.

Deşi cele trei ingrediente pot fi folosite cu succes în mod indepedent,reunirea lor sporeşte efectele fiecăruia. O mască preparată din curcuma,miere şi lămâie va reda frumuseţea şi sănătatea tenului tău încă de la primele aplicări. Mai mult,curcuma poate fi folosită şi în combinaţie cu lapte. Masca se lasă pe faţă timp de 10-20 de minute,după care se clăteşte cu apă din abundenţa. Efectele benefice ale acestor două ingrediente nu vor întârzia să apară.Recente

Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg
Secretele dietei cu care Jamie Oliver a slabit usor  Sursa foto Shutterstock jpg
Ezra Miller ritualuri satanice Sursa  Shutterstock jpg
Regele Charles atentat Sursă foto  Shutterstock jpg
Ce semnificație are inelul pe care regele Charles îl poartă, foto pinterest jpeg
Courteney Cox jpg
Regina înmormântare pălărie accesoriu jpg
Stranepotii reginei elisabeta jpeg
Marlyn Monroe si Frank Sinatra foto profimedia 0697582301 jpg
Se va schimba viaţa prinţului William şi a familiei sale  Sursa foto Instagram Kensingtonroyal jpg