Îngrijire completă în 5 paşi

1 72197 original jpg jpeg

Ce ai zice de un program rapid de înfrumuseţare? Iată câteva sfaturi pentru a avea o piele de invidiat cu minimum de efort.

Pasul 1:Demachierea

Drumul către un ten luminos şi sănătos începe cu o curăţare adecvată a tenului. Alege în funcţie de tipul tău de piele un gel (pentru tenul gras),un lapte (pentru tenul normal şi uscat) sau o spumă demachiantă (pentru tenul mixt) şi elimină impurităţile atât dimineaţa,cât şi seara.

Pasul 2:Baia de abur

Băile de abur te ajută să ai un ten tânăr şi plin de prospeţime. Aşadar,pune într-un vas cu apă fierbinte două picături de ulei esenţial natural,acoperă-ţi capul cu un prosop,peste bolul cu apă şi relaxează-te timp de 5-12 minute (în funcţie de tipul de ten). Repetă acest procedeu o dată pe săptămână.

Pasul 3:Masca de faţă

Porii sunt deja deschişi,ceea ce facilitează o mai bună hrănire a tenului şi eliminare a punctelor negre şi a celulelor moarte. Aplică o mască de faţă în funcţie de tipul de ten şi de rezultatul pe care vrei să-l obţii:exfoliantă pentru ten gras sau mixt,hidratantă pentru tenul uscat,calmantă pentru tenul sensibil,tonifiantă pentru tenul normal.

Pasul 4:Epilarea

În timp ce masca îşi face efectul,poţi să treci la următorul pas din ritualul tău de înfrumuseţare:eliminarea firelor de păr nedorite. Fie că optezi pentru epilarea cu ceară rece sau alegi epilatorul,pielea trebuie înmuiată în prealabil. Aşadar,fă-ţi un duş rapid,scoate-ţi masca şi aplică crema de faţă obişnuită.

Pasul 5:Crema de corp

Ai terminat epilarea? Atunci nu mai rămâne decât să aplici pe tot corpul o cremă hidratantă. Alege una parfumată pentru a avea o zi cât mai plăcută. La final poţi să foloseşti şi un spray parfumat pentru un plus de prospeţime.Recente

Nunta jpg
Beyonce jpg
Superman   Dean Cain png
miss universe australia jpg
jaclyn smith actrita jpg
Sunete jpg
Kim Kardashian jpg
pretentios   shutterstock 2153636113 jpg
Untold jpg
Elena Ghica Dora d'Istria 4 jpeg
Competitie jpg
Longevitate jpg
Quokka   animal jpg
Facebook jpg
elvis jpg
Suzanne Somers 2 shutterstock 537518347 jpg
muzica   chitara   guitars gcfe5d960e 1280 jpg
Zishe Breitbart jpeg
Dakota Johnson jpg
panza de paianjen shutterstock 1761418589 jpg