Îngrijirea mâinilor, esenţială în sezonul rece

1 69761 original jpg jpeg

Odată cu scăderea temperaturilor, pielea mâinilor devine mai sensibilă şi are nevoie de o îngrijire specială. Crema grasă regenerantă pentru mâini din gama GH3 prof. Dr. Ana Aslan le protejează împotriva acţiunii agresive a factorilor de mediu şi a diverşilor agenţi chimici cu care intră în contact.

Crema conţine ingrediente care hidratează intens,emoliază,tonifică şi regenerează  pielea mâinilor,fiind o bună alegere pentru sezonul rece.

Unul dintre ingredientele complexului antiîmbătrânire este vitamina E,care ajută la refacerea echilibrului natural al pielii mâinilor uscate şi deteriorate,îmbunătăţeşte elasticitatea şi ajută,totodată,la întărirea unghiilor.

Pe de altă parte,extractul de castravete purifică şi revigorează,fiind un regenerator celular excelent,iar uleiul de silicon formează un film cu rol emolient şi protector la suprafaţa pielii,menţinând hidratarea constantă a epidermei. 

Prin structura lejeră,crema grasă regenerantă GH3 prof. Dr. Ana Aslan se aplică pe pielea umedă,prin masaj uşor,lăsând o senzaţie plăcută de catifelare şi de prospeţime,graţie parfumului delicat.

Gerovital H3 a apărut de la prepararea vitaminei H3 de către Ana Aslan în 1952,un produs a cărui formulă avea la bază procaina,cunoscută până atunci doar ca anestezic local.

Ana Aslan a studiat modul în care procaina ar fi putut fi folosită în lupta împotriva îmbătrânirii şi a găsit compoziţia care să valorifice efectele acesteia asupra frumuseţii.Recente

Oprah: Eşecul este un bun profesor dacă ştii să înveţi din el jpeg
Printesa Diana a murit în 1997 la numai 36 de ani jpeg
The Beatles Shutterstock jpg
Prince foto  Shutterstock jpg
Francoise Hardy Foto  Grand Prix jpg
Shakira jpeg
Oprah jpg
Kim Kardashian jpg
celine dion jpg
Chris Martin jpg
kanye west foto  Instagram jpg
Kylie Minogue jpg
Naomi Campbell jpg
nick cannon Instagram jpg
Taylor Swift jpg
Tom Jones jpg
Dakotta Fanning, Tom Cruise foto  Shutterstock jpg
Kim Kardashian foto  Shutterstock jpg
Jennifer Aniston, Lisa Kudrow jpeg
Becoming Karl Lagefeld  Karl Lagerfeld Pierre Berge jpg