Îngrijirea pielii după epilare

1 65227 original jpg jpeg

Indiferent că te epilezi cu aparatul de ras, epilatorul electric sau cu ceară caldă ai nevoie de o îngrijire care să-ţi hidrateze şi să-ţi hrănească pielea în profunzime. Astfel previi inflamaţiile şi infecţiile. Iată despre ce este vorba!

Foloseşte un gel de duş intens hidratant!

Te grăbeşti şi cauţi o soluţie de moment pentru îndepăratrea părului de pe picioare şi de la axilă? Foloseşte aparatul de ras. Singurul inconvenient este că nu asigură o epilare de durată.

Vestea buna este că pielea va rămâne foarte fină. Pentru a evita eventualele neplăceri optează pentru un gel de duş cremos,care va ajuta lama să „alunece” pe piele.

La final,trece un jet de apă rece pe picioare,pentru a închide porii şi a evita eventualele iritaţii. Aplică o cremă intens hidratantă cu lapte şi miere sau cu extract de aloe vera şi te vei bucura de o piele fina şi strălucitoare.

Şi o cremă nutritivă!

Dacă foloseşti epilatorul electric atunci vei beneficia de o îngrijire de lungă durată. Nu te îngrijora! Nu e dureros. De-a lungul timpului,aparatele de acest gen au evoluat,eliminând acest disconfort.

Sunt ideale atât pentru îndepărtarea părului nedorit de pe picioare,cât şi a celui din zone mai sensibile. Epilarea se repetă la două săptămâni.

Dacă vrei să-ţi fie şi mai uşor,înainte de epilare,fă-ţi o baie fierbinte,pentru a înmuia pielea şi pentru a deschide porii. După epilare aplică pe piele o loţiune cu extract de mandarină,cimbrişor sau busuioc (au efect antibacterian) şi aplică un strat de cremă nutritivă cu vitamine şi minerale.Recente

Kanye West Pete Davidson  jpg
Imagine featured clickpentrufemei   sursa Instagram JPG
cafea jpg
lapte jpg
olivia newton john 0 shutterstock 530029375 jpg
William si Kate jpeg
nicole kidman shutterstock 644941192 jpg
Jennifer Coolidge 0 jpg
donna mills si fiica 5 jpg
horoscop bilunar shutterstock 1696467349 jpg
Supermarket jpg
reese witherspoon jpg
Click! pentru femei Nr  16 jpeg
victoria principal dallas jpg
Printul William jpeg
Vedete jpg
lisa marie presley 2 shutterstock 276232913 jpg
Regina Elisabeta jpeg
Theo Rose poza mica (8) jpg
Elon Musk jpg