Învaţă să-ţi reduci vârsta metabolică

1 59642 original jpg jpeg

Cu toţii am întâlnit, deseori, persoane care par mai în vârstă decât sunt în realitate. Nu este o bucurie ca vârsta cronologică să nu coincidă cu cea metabolică, iar organismul să aibă de suferit din punct de vedere estetic şi nu numai. Iată ce poţi face pentru a-ţi susţine organismul.

Poţi prelungi durata de viaţă a celulelor organismului cu ajutorul unor suplimente pe bază de strugure,rodie şi seleniu. Inima,plămânii,stomacul,creierul şi,în final,întregul tău organism vor avea numai beneficii.

Ne afectează fizic şi mental

În opinia specialiştilor,nu este foarte important ce vârstă cronologică avem,ci vârsta metabolică pe care o avem pentru că aceasta ne influenţează sănătatea întregului organism. "La prima vedere, ne putem evalua vârsta biologică după starea pielii, în special cea a feţei. Dacă avem riduri, mai ales în jurul ochilor, pete pigmentare şi o elasticitate scăzută a pielii, atunci avem de-a face cu o îmbătrânire prematură a acesteia. Prin urmare, dacă vreţi să vă păstraţi sănătatea şi tinereţea o perioadă cât mai lungă, ar trebui să combateţi, în primă fază, stresul oxidativ, să fiţi atenţi la alimentaţie şi la stilul de viaţă şi să vă susţineţi organismul din interior prin suplimente alimentare care să aducă o cantitate crescută de antioxidanţi şi/sau nutrienţi în corp",explică dr. Dana Stănciulescu.

Află cum să-ţi reduci vârsta metabolică AICI.



Recente

Ce greseli faci in cuplu in functie de zodie  Sursa foto shutterstock 1490808767 jpg
Rita Ora jpg
Oppenheimer, Tom Conti  jpg
Pavel Bartoș jpg
Anne Hathaway jpg
Printul William si Kate Middleton jpg
Katy Perry jpg
Celine Dion  foto   Instagram jpg
Kelly Osbourne  foto   Shutterstock jpg
Lily Allen jpg
festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg