Ioana Ginghină şi Alexandru Papadopol, mariaj de 12 ani!

5 83183 original jpg jpeg

Cele doua vedete formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. Sunt căsătoriţi de 12 ani şi au împreună o fetiţă. Numele ei este Ruxandra şi seamănă cu mama ei. Cu toate că par fericiţi din exterior, Ioana Ginghină a mărturisit că un mariaj necesită muncă. 

"Dacă am învăţat ceva, în aceşti 12 ani de căsnicie, este faptul că acest “parteneriat” nu presupune întodeauna iubire. Ba mai mult, câteodată nu e vorba nici măcar de răbdare, înţelegere sau bunătate. Poate chiar există momente când te întrebi de ce te-ai legat de această persoană, pentru tot restul vieţii.

Ego-urile noastre se ciocnesc, fiecare încercând să fie peste, uitând că exact aceste lucruri te-au făcut să spui prima dată “Te iubesc”. Dacă la început îţi făcea cu drag cafeaua dimineaţă, iar tu, coborând sexy, într-o cămaşă de noapte, te aşezai la masă alături de el, mulţumind pentru cafea cu un zâmbet şi un sărut.

Acum, poate că este la fel, doar că tu cobori grăbită si nu mai observi de mult că îţi face cafeaua zi de zi, de 12 ani… Acum este… normal. Da, aşa este, căsnicia are momente când este plină de dezamăgire şi îndoială. Şi totuşi sunt momente când este totul diferit.

image

Când simţi că îţi e greu, că dansezi pe marginea prăpastiei şi simţi că nu mai poţi. Apoi iei aer în piept şi te uiţi în jos şi când să-ţi dai drumul simţi o mâna care te ţine… te întâlneşti cu ochii lui şi ştii, fără prea multe cuvinte că o să fie bine. Te ia în braţe şi toate au trecut şi realizezi atunci că această relatie este magică.", a scris Ioana Ginghină, pe blogul personal.Recente

zi norocoasa shutterstock 1937419057 jpg
Regé Jean Page jpg
Partea nevazuta a povestilor care ti au bucurat copilaria Sursa foto shutterstock 1983165296 jpg
Copiii Angelinei Jolie jpg
Dans jpg
jucării sexuale foto  Shutterstock jpg
Michael Jackson, Diana Ross sursa  Shutterstock, Instagram jpg
Lisa Loring jpeg
Top 3 zodii ai caror nativi sunt buni povestitori Sursa foto shutterstock 407827774 jpg
Piele somon jpg
SAGA jpg
Jennifer Lopez, anastasia Soare sursa  Instagram jpg
Tom Cruise jpeg
Magda Vasiliu (5) jpg
Regele Charles al III lea Sursa foto shutterstock 765355024 jpg
Pamela Anderson sursa  Variety jpg
Creier jpg
Beyoncé jpg
Vin Diesel cu soția sursa  Shutterstock jpg
Madonna, Mariah Carey sursa  Shutterstock jpg