Ioana Macoveiciuc şi Melania Medeleanu ne învaţă să fim arhitecţii propriilor vieţi

1 77697 original jpg jpeg

În octombrie, Ioana Macoveiciuc şi Melania Medeleanu vor fi sursa ta de inspiraţie şi curaj pentru schimbarea de care ai nevoie. Ele vor ţine două seminarii pe tema „Design Your Life”. Seminariile „Sun Talks” au ajuns deja la a opta ediţie, sunt gratuite şi se desfăşoară în Sun Plaza.

„Design Your Life” înseamnă să ai curaj să fii arhitectul propriei tale vieţi. Sau să îţi colorezi viaţa în culorile pe care ţi le-ai dorit dintotdeauna, dar nu ai avut curaj să le foloseşti. Înseamnă un nou început, o viaţă bună cu momente unice, cum ar fi atunci când primeşti primul cadou aniversar în faţa magazinului preferat sau când ieşi la un film cu prietenii.

„Design Your Life” este însă şi despre relaţiile interfamiliale, părinte-copil, părinte-părinte şi, poate la fel de important, relaţia ta cu tine.

Ioana Macoveiciuc vorbeşte despre echilibru şi iertarea de sine

Pe 21 octombrie, Ioana Macoveiciuc va vorbi despre echilibru, iertare de sine, acceptare şi curaj. Despre cum scăpăm de ruşine şi îndrăznim să facem şi să fim ce ne dorim. Despre foaia care e sufletul tău şi cum trebuie să fie ea ca ideile bune care ne vin tuturor să devină realitate.

„Viaţa ta e o poveste. Trăieşte-o şi spune-o frumos! Idei bune avem toţi. Unii dintre noi le lasă să treacă, să dispară, să se usuce, din lipsă de timp, de încredere în noi, de chef sau de energie. Alţii le pun la lucru şi devin artişti celebri, actori geniali, autori de bestsellere, sau „doar” oameni fericiţi şi împliniţi. Redesign your life, cu curaj şi creativitate.” spune Ioana.

Ioana Macoveiciuc este scriitoare, are blogul Prinţesaurbană.ro şi este organizator de evenimente pentru părinţi. Are 15 ani de experienţă în presă, dar succesul i-a venit odată cu blogul, care a adunat rapid o comunitate extrem de numeroasă în jurul ei.

Melania Medeleanu, mărturisiri despre viaţa la TV

Pe 28 octombrie, Melania Medeleanu le va vorbi participanţilor despre Viaţa la TV. Şi mai ales după. „Timp de 22 de ani ce ştiam despre viaţă aflasem mai degrabă de la televizor. Mă hrăneam cu poveştile altora. Înveţi multe aflând şi spunând mai departe poveşti. Dar să trăiesc cu adevărat am început abia când am închis televizorul şi mi-am croit propria poveste. Se scrie încă, balaurii au din ce în ce mai puţine capete, e plin de zâne bune şi sute de pitici.” spune Melania.

Melania Medeleanu a fost timp de 22 ani om de radio şi televiziune, este prezentatoare de evenimente, ţine cursuri de media, public speaking şi dicţie, iar acum trei ani a construit împreună cu Vlad Voiculescu MagiCAMP, o tabară pentru copiii bolnavi de cancer, de care se ocupă îndeaproape.

Ambele seminarii au loc de la ora 11.00 la 13.00, în Sun Plaza, la etajul 1, între zona de restaurante şi cinema. Intrarea este gratuită, dar trebuie să te înscrii completând formularul de aici, pentru fiecare seminar în parte.

Cele două seminarii vor fi transmise live pe Facebook.

Sun Talks sunt seminarii create, organizate şi găzduite de Sun Plaza. Temele de discuţie sunt alese de clienţii Sun Plaza şi au fost, de-a lungul vremii de la nutriţie la astrologie, de la beauty la fashion şi chiar organizare de nunţi. Printre speakeri s-au numărat până acum Mirela Vescan, Mihaela Bilic, Ligia Pop, Lena Criveanu, Ovidiu Buta, Ana Morodan, Adela Parvu, Răzvan Pascu. Intrarea este liberă, dar se face pe bază de înscriere online.

Sursa foto: FacebookRecente

Camilla jpg
casatorita cu Lordul plăcerilor carnale, 75 de amante 1 sursa foto  Imdb jpg
Nicola Peltz si Victoria Beckham jpg
Curiozitatile stranepotilor Reginei la funeraliile ei Cum au trecut in noua etapa fara Gan Gan Sursa foto Instagram windsor royal family jpg
Iti mai amintesti Melrose Place Vezi cum arata acum actorii din rolurile principale Sursa foto Shutterstock jpg
Ryan Grantham și a omorât mama Plănuia să l împuște pe Justin Trudeau Sursa foto  Considering Love and Other Magic (2016) jpg
un bebelus care plange, shutterstock jpg
 Johhny Cash jpeg
Printesa Anne si Camilla Parker jpeg
Shakira, nemiloasă cu angajații Sursa foto  revista Elle jpg
Scene cu Robin Williams din Doamna Doubtfire care n au aparut niciodata Sursa foto captura YouTube  1 jpg
înmormântare regală, sicriul Reginei, siciu deschis Sursa foto  Instagram Royal Family jpg
Colaj familia regala, femei insarcinate, shutterstock jpg
Cara Delevingne jpg
Nadia Comaneci 4 ok GettyImages 1206897168 jpg
horoscopul toamnei shutterstock 1556244503 jpg
cimpoierul reginei Sursa foto  Instagram jpg
Torpedoul masinii jpg
ben affleck jennifer lopez infidelitate contract prenupțial Sursa Foto  Shutterstock jpg
printul charles si camilla parker bowles gettyimages 495794140 6 jpeg