Ioana Muntean: «E doar un pas între iubire şi ură»

1 48417 original jpg jpeg

Am dus o copilărie fără lipsuri materiale, dar mi-a lipsit afecţiunea tatălui meu. O aveam din partea mamei, a fratelui, a bunicilor, dar niciodată pe a tatei.

Deşi înaintam în vârstă,îmi doream să stau în braţele lui,să pot vorbi cu el orice,să-i cer sfaturi,dar toate astea erau doar visuri pentru mine.

Căzuse în patima băuturii şi era foarte violent. Asta ne-a maturizat înainte de vreme atât pe mine,cât şi pe fratele meu mai mare. Mama ne încuraja mereu să mergem mai departe,în speranţa că într-o zi va fi bine şi pentru noi.

Toate eforturile,lacrimile şi tăcerea noastră au fost în zadar,deoarece,în urmă cu patru ani,chiar de ziua mea,am primit din partea lui cel mai frumos „cadou”,pe care n-am să-l uit niciodată:a înşelat-o pe mama cu o altă femeie chiar în casa noastră.

A urmat divorţul,dar pentru mine şi pentru fratele meu,mari fiind,a rămas o ruşine pe care o purtam în suflet.

Tot mama a fost cea care ne-a spus că,de fapt,nu era ruşinea noastră,ci doar a lui şi că indiferent cum ar fi el,trebuie să-l considerăm în continuare tatăl nostru,deşi el nu s‑a mai interesat de noi. Cu greu am reuşit să depăşesc acea perioadă. Chiar şi acum,e greu să urmez sfatul mamei,căci trec pe stradă şi-l salut,iar el mă evită.

Câştigătorii din acest număr sunt:

200 lei:

-Ioana Muntean,Agnita,jud. Sibiu;100 lei:

-Ileana Mareş,Alexandria şi Mariana Ditomazu,Bucureşti;

Un storcător Vital Power 4 în 1

-Alexandra Bigea,Suceava

Câştigătorii sunt rugaţi să sune la tel. 0800.800.111 pentru a-şi revendica premiile.

S.C. Adevărul Holding S.R.L. prelucrează datele cu caracter personal,furnizate de dvs.,pentru activităţi promoţionale,fără a fi dezvăluite terţilor. Conform Legii nr. 677/2001,beneficiaţi de dreptul de acces,de intervenţie asupra datelor,dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale. Totodată,aveţi dreptul de a vă opune prelucrării datelor personale care vă privesc şi să solicitaţi ştergerea acestora,adresându-vă societăţii noastre cu o cerere scrisă,datată şi semnată. De asemenea,vă este recunoscut dreptul de a vă adresa justiţiei.

Şi tu poţi fi vedetă!

Ai şi tu o experienţă emoţionantă de împărtăşit? Aşterne-o pe hârtie,alătură cele mai frumoase fotografii şi trimite-le pe adresa:Şos. Fabrica de Glucoză,nr. 21,sector 2,Bucureşti sau pe pentrufemei@click.roPoţi câştiga 200 lei.



Recente

festival  foto   Shutterstock jpg
Courteney Cox cu iubitul  foto   Shutterstock jpg
Click! Pentru Femei jpeg
Anne Hathaway  foto   Shutterstock jpg
Christina Applegate jpg
Tom Cruise jpg
Rebel Wilson  foto   Shutterstock jpg
Vincent Dransfield  jpg
Shannen Doherty, Tori Spelling  foto   Shutterstock jpg
Cristiano Ronaldo  foto   Instagram jpg
Tom Cruise cu soții Beckham  foto   Instagram jpg
Obiceiuri din copilarie  jpg
insula miliardarilor  foto   Shutterstock jpg
elvis presley jpg
ploaie  foto   Shutterstock jpg
pungi de plastic jpg
Copiii lui Snoop Dogg jpeg
Rita Ora alături de soț  foto   Shutterstock jpg
Taylor Swift  jpg
Lipsa somnului afecteaza sanatatea jpg